Javno nadmetanje za davanje u zakup poslovnog prostora

0
2488
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Sekretarijat za imovinske i pravne poslove oglašava javno nadmetanje za davanje u zakup poslovnog prostora. Reč je o 317 objekata poslovnih prostora koji se daju u zakup u viđenom stanju.

grbgradabeograda02102014.jpg

U cenu po kvadratu uračunat je porez na dodatu vrednost, a ugovor o zakupu zaključuje se na određeno vreme od deset godina, saopštili su iz Sekretarijata za imovinsko pravne poslove.

Pravo učešća u postupku nemaju ona lica koja na dan podnošenja prijave u poslovnim knjigama Sekretarijata za imovinske i pravne poslove imaju evidentirano bilo kakvo dospelo, a neizmireno dugovanje, čiji osnivači, članovi društva ili zastupnici, koji su kao takvi upisani u odgovarajući registar pravnih lica imaju evidentirano bilo kakvo dospelo, a neizmireno dugovanje.

U nadmetanju mogu da učestvuju fizička i pravna lica koja do 10. maja 2017. godine dostave uredne prijave. Prijave za učešće na javnom nadmetanju podnose se na pisarnici Gradske uprave Grada Beograda – Sekretarijatu za imovinske i pravne poslove, u Ulici 27. marta 43-45 ili preko pošte preporučenom pošiljkom.

Javno nadmetanje će se održati 15. maja u 10 sati, u sali 2, u suterenu, u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, u Ulici 27. marta br. 43-45.
Zakupnine za lokale i magacine koji su razvrstani u ekstra zoni uvećavaju se za 50 odsto, osim za lokale u kojima se obavlja zanatska delatnost, delatnost umetničke galerije, kao i za lokale i magacine koji se nalaze u pasažu.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na brojeve telefona 3309-324 i 3309-128 (od 10 do 14 sati ), navodi se u saopštenju.

studiob.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR