У школама на општини одржава се практична едукација деце о безбедности у саобраћају ФОТО

0
NextWEB hosting

У оквиру годишњег програма, а под покровитељством Комисије за координацију безбедности саобраћаја на територији градске општине Гроцка, данас је у дворишту ОШ “Милоје Васић“, у Калуђерици одржана практична едукација деце о безбедности у саобраћају, док је јуче та едукација одржана у ОШ „Мића Стојковић“ у Умчарима.

Едукација је намењена ученицима од првог до четвртог разреда, а циљ акције је промовисање адекватног понашања свих учесника у саобраћају, као и едукација и подизање свести код деце о значају поштовања саобраћајних правила.

Ученике, који су данас присуствовали овој практичној настави, обишли су председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић и директорка Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Ружа Мркић, која је и председник Комисије за координацију безбедности саобраћаја на територији градске општине Гроцка.

У разговору са директором ОШ „Милоје Васић“ Небојшом Трифићем, сложили су се да је приоритет обезбедити максималну безбедност деце и да овакви едукативни програми, засновани на практичној настави, дају позитивне резултате.

Едукације ће се одржати по следећем рапореду у следећим школама:
26. априла ОШ „Никола Тесла“ у Винчи,
27. априла ОШ „Свети Сава“ у Врчину,
28. априла ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцка,
4. маја ОШ „Алекса Шантић“ у Калуђерици.

 

Калуђерица

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

four × three =