NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Ученици ОШ“Доброво“из Словеније посетили Гроцку ФОТО

Ученици ОШ“Доброво“из Словеније посетили Гроцку ФОТО

0
2005
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Учениници  и наставни  колектив ОШ „Доброво“ из Доброва(Словенија) и ОШ „Мића Стојковић“ из Умчара, посетили су данас општину Гроцка, а у оквиру петодневно посете нашој општини, гости имају прилику  да се упознају са свим културним, историјским и туристичким потенцијалима Гроцке.

У великој сали Скупштине градскеопштине Гроцка дочекали су их заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић и члан већа задужен за образовање Живадин Митрић, а свечаном пријему присуствовали су и чланови већа Драгана Ћујић и Петар Теофиловић, као и директорка Центра за културу Гроцка Зорица Антић.

Са ученицима из Словеније и Умчара дошли су и нставници ОШ“ Доброво“ “, Дамијан Маринич, Тања Томинец и Тамара Клањшчек,али и директор ОШ“Мића Стојковић“ Владимир Бокић и наставници из ове школе.

На самом почетку програма присутне је поздравила заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић, која је истакла да овакви видови сарадње имају за циљ пре свега размену искустава ученика и наставника, склапање пријатељства и упознавање са различитим културама и начинима живота.

Директор ОШ“Мића Стојковић“ Владимир Бокић захвалио се општини Гроцка на гостопримству , наглашивши да је посета деце из Добраве реализована у оквиру пројекта „ Лаганим корацима низ улицу“ и да ће деца из Умчара узвратити посету својим другарима из Словније 15.маја.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR