NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Александра Вагић из Врчина део студенског тима који је реализовао пројекат „...

Александра Вагић из Врчина део студенског тима који је реализовао пројекат „ Друмска стрела 2017“

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Александра Вагић, студент из Врчина, обратила се градској општини Гроцка захтевом за финасијску подршку, будући да је она члан студентског тима, који је  био ангажован на изради пројекта „Друмска Стрела 2017“.

Наиме, Александра је била део тима који су израђивали постоље за представљање болида формуле и за реализацију овог пројекта обратила се локалној самоуправи за финансијску помоћ у вредности од 80.000 динара.

Руководство градске општине Гроцка, препознало је вредност и значај овог пројекта и таленат младих људи, тако да су на овај начин ,финасијски подржали пројекат  „Друмска стрела 2017“, уз посебну част што је део овог тима студент са наше општине.

Формула Студент тим Друмска Стрела представила је  ново возило у понедељак 29. маја, у 18 часова, у амфитеатру А Машинског факултета у Београду. Друмска Стрела 2017 је шеста формула коју је испројектовао и направио тим студената Универзитета у Београду, а на изради пројекта радило је више од 50 студената.

Свечаној промоцији испред руководтва градске општине Гроцка присуствовао је члан већа Живадин Митрић. Свечаном представљању  формуле присуствовали су представници Универзитета и факултета, професори, као и свим заинтересованим посетиоци и љубитељи ауто-мото спорта.

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR