Зорицa Атић у Јутарњем програму ТВ СтудиоБ најавила Сајам хортикултуре у Гроцкој

0
2140
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић је 1. маја у Јутарњем програму ТВ СтудиоБ најавила Трећи по реду Сајам хортикултуре у Гроцкој који се одржава од 3. до 5. маја 2017. године у шеталишној зони амбијенталне целине „Грочанска чаршија“, у организацији Градске општине Гроцка и ЈП „Пијаце и зеленило“ ове општине.

Свечано отварање Сајма заказано је за 3. мај у 10 часова на летњој сцени испред Скупштине општине Гроцка, праћено еколошком радионицом ученика из Винче намењеној најмлађима и музичким програмом у коме учествују ученици ОМШ Гроцка, КУД „Србија 011“ и етно-вокал Ања Михајловић.
По завршетку свечаног дела програма, у сали општине Гроцка са почетком у 12 часова биће одржана трибина на тему „Екологија као начин живота“. Предавачи су градски секретар за заштиту животне средине Горан Триван и Гордана Брун, магистар заштите животне средине, а трибина има за циљ јачање еколошке свести и развијање одговорнијег понашања према животној средини.

Tри дана колико траје Сајам, љубитељи баштованства моћи ће да погледају и пазаре изложене врсте цвећа, садница и биља. Посетице ће под тендама сачекати и излагачи ручних радова, баштенске опреме, затим препарати од меда и лековитог биља, па чак и књиге о баштованству.

Снимак гостовања можете погледати О В Д Е

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR