ГРОЦКА: Свечано отворен трећи Сајам хортикултуре (ФОТО+ВИДЕО)

0
NextWEB hosting

Трећи Сајам хортикултуре у Гроцкој, који се и ове године одржава у организацији градске општине Гроцка и Јавног предузећа “Пијаце и зеленило”Гроцка, свечано је отворен данас у Грочанској чаршији, са почетком у 10 часова.

Сајам је свечано отворио председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, а свечаном отварању присуствовали су и заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине градске општине Гроцка Владимир Трајковић, директоркa ЈП “Пијеце и зеленило “ Гроцка Данијела Делић, чланови општинског већа, директори јавних предузећа и установa и велики број суграђана.

Поред продајне изложбе цвећа, у оквиру свечаног отварања организован је  богат музички и културно-уметнички програм, у коме су учествовали ученици Основне музичке школе из Гроцке, најмлађи дечији ансамбл културно-уметничког друштва “Србија 011” из Заклопаче и вокални члан певачке групе ОШ “Илија Гарашанин” из Заклопаче Ања Михајловић.

Сајам ће бити отворен данас , али и  у наредна два дана сви љубитељи цвећа  могу посетити Сајам хортикултуре у центру Гроцке и уживати у штандовима  25 излагача.
Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

5 + 11 =