КАЛУЂЕРИЦА (ФОТО+ВИДЕО): ОШ ,,Алекса Шантић“ свечано прославила Дан школе и крај свечаности ,,Шантићеви дани“

0
2328
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Поводом завршних свечаности „Шантићеви дани“, у Основној школи „Алекса Шантић“, у Калуђерици данас,  27.маја организован је програм “Не за школу, већ за живот учимо“, културно-забавног карактера са почетком у 13 часова.

Програм је реализован захваљујући талентованим ученицима ове школе, уз подршку професорки  српског језика Андријане Савић и Јоване Кнежевић, професорке музичке културе Весне Драгојевић и професорки  ликовне културе Иванке Ивковић и Снежане Бранковић , које су уредиле програм.

Програм је отворен химном школе “Шантићева тамбурица“, а затим је директор ове школе Радивоје Миљић поздравио све присутне и честитао Стефану Ђорђевићу- уручику генерације изванредан успех током школовања.

Присутнима се обратио председник Скупштине општине Гроцка Стефан Дилберовић, који је уручио Стефану Ђорђевићу награду, као  најбољем ђаку генерације 2016/2017.

Испред општинског руководства на овој свечаној манифестацији билу су присутни и чланови општинског већа Живадин Митрић и Владо Радовановић,одборници у Скупштини општине Гроцка Весна Дамјановић и Ристо Лугоњић, као и руководство предузећа „Еко Гроцка“.


Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR