NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Куд Србија 011 је учествовало на Интернационалном фестивалу фолклора у Грчкој

Куд Србија 011 је учествовало на Интернационалном фестивалу фолклора у Грчкој

0
1829
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Куд Србија 011 је учествовало и ове године на Интернационалном фестивалу фолклора у Грчкој IFF PIERIA 2017 GREECE – PARALIA. Многобројним аплаузом , игром, глумом и песмом , одушевили су све присутне.

Кроз грчку представницу виорила се наша застава, док су малишани из тог Куд-а, играли и певали српске песме. Они су боравили у Грчкој од 17. Маја до 24. Маја и за кратак периоду представили су нашу државу и нашу општину у најбољем светлу.

Поред Културног уметничког друшва Србија 011, били су и још пар друштва из наше Српске предстојнице и наше општине, где су представили српску културу.

Спонзор наших малишана је била и Пекара АС, као и многобројне продавнице, које су помогле да наши малишани из Куда ,, Србија 011“уживају.

Културно уметничко друштво “Србија 011“ отворило је сајам трећег доба српском химном Боже правде и песмом Маријо Церо мори 24.05.2017.године а песму је извела чланица Куд-а Србија 011,Ања Михајловић која се пласирала по други пут у финале на фестивалу Глас анђела Фондације Тијане Јурић.

  

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR