NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Наша општина на Новосадском сајму пољопривреде презентовала своје пољопривредне потенцијале ФОТО

Наша општина на Новосадском сајму пољопривреде презентовала своје пољопривредне потенцијале ФОТО

0
1410
NextWEB hosting
NextWEB hosting

На 84. међународном сајму у Новом Саду, који се одржава од 13. до 19.маја, своје пољопривредне потенцијале презентовала је и градска општина Гроцка, у оквиру штанда Града Београда, који се налази у Хали „Мастер“.

Општина Гроцка представила је на штанду промотивни материјал, као и  „Хладњаче“ Брестовик и дистрибутивни центар за промет воћа и поврћа ПДМ Агро фруит д.о.о. Пударци, уз разноврсно сезонско воће, а посетиоци су имали прилику да погледају и филм о привредним и туристичким потенцијалима наше општине.

Штанд је посетио председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и председник Скупштине градске  општине Гроцка Стефан Дилберовић. Приликом посете Сајма разговарали су са директорком Управе за пољопривреду Града Београда Снежаном Врачар, као и са председником градске општине Сопот Живорадом Милосављевићем.

Председник Симоновић , овом приликом, дао је интервју за интернет портал „Топ Србија“, где је посебно нагласио ангажовање локалне самоуправе у циљу јачања и унапређења пољопривредне на нашој општини.

У име градске општине Гроцка промоцији су присуствовали помоћник председника задужен за пољопртивреду Душко Живанчевић, члан већа Драгана Ћујић, помоћник председника Бојана Ђуровић, начелник службе за заједничке послове Драган Петровић и шеф протокола Гордана Мирковић.

Велики број људи посетио је наш штанд и уз дегустацију трешања, јагода и јабука, упознали се са природним, културним и туристичким лепотама нашег краја.

гроцка.рс

Више на: http://www.grocka.rs/opstina-grocka-na-novosadskom-sajmu-poljoprivrede/

Posted by Грочански Гласник on уторак 16. мај 2017.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR