Планира се реконструкција паркинг простора у Гроцкој ФОТО

0
2441
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, са својим сарадницима председником Скупштине градске општине Гроцка Стефаном Дилберовићем ,директорком Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Ружом Мркић и извршним директором Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Радосавом Стојановићем обишао је данас паркинг простор у центру Гроцке, на Грочици.

Како у насељу Гроцка постоји проблем недовољних паркинг места, одлучено је да се постојећи паркинг  простор комплетно реконструише и прошири и да се на тај начин регулише проблем  паркирања.

Током следеће недеље започеће се израда иденог пројекта, а радови на реконструкцији паркинга отпочење на лето.

Овом приликом председник Симоновић изразио је незадовољство због паркирања на тротаоару Грочанске чаршије. Будући да је улица пре мање од годину дана комплетно адаптирана и уређена, недопустиво је да због несавесних возача, који се паркирају на недозвољеним местима, постоје оштећења тротоара. Како би се тај проблем решио и како би се такви поступци санкционисали председник Симоновић разговараће са надлежним институцијама и преузети све потребне мере у складу са Законом.

По обиласку паркинг простора, обишли су радове на уређену зграде политичких организација, који су при самом завршетку. Током обиласка разговарали су о детаљима који се још морају урадити, како би простор био урађен у складу са свим савременим стандардима.

гроцка.рс

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR