NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Избор за ,,Мис 50.-тих Грочанских свечаности“: Верица Ракочевић председник жирија, ово је...

Избор за ,,Мис 50.-тих Грочанских свечаности“: Верица Ракочевић председник жирија, ово је модел хаљине које ће мисице обући, пријаве у току

0
3289
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Будући да се ове године обележавају 50. јубиларне Грочанске свечасности, организациони одбор одлучио је да по први пут организује манифестацију „Избор за Мис  Грочанских свечаности“, која је изазвала  велико интересовање и позитивне реакције.

„Избор за  Мис Грочанских свечаности“ одржаће се 28. јула у центру Грочанске чаршије, са почетком у 20 часова, а реч је о манифестацији која представља спој традиционалног и модерног.

Због великог интересовања младих девојака за учешће на овој манифестацији, одлучено је да право учешћа имају и девојке млађе од 18 година, тако да се могу пријавити  све девојке са територије општине Гроцка које имају од 16 до 27 година. Девојке које нису пунолетне, морају уз пријаву доставити сагласност родитеља.

Пријаве могу слати до 14. јула на мејл misgrocanskihsvecanosti@yahoo.com, када ће се истог дана у вечерњим сатима одржати први од два предвиђена кастинга. За више информација могу контактирати чланове организационог одбора Мирољуба Радојевића – Тралета (тел. 066/8064-111) или Соњу Ђорђевић (тел. 066/8062-111). До сада је пријављено 10 девојака.

Пријављене девојке, које се буду такмичиле, прошетаће у предтакмичарском делу програма у  националном костиму, а реч је о традиционалној народној ношњи која осликава културу Шумадијске девојке. У такмичарском делу програма девојке ће прошетати  у   елегантној свечаној хаљини, која ће бити креирана специјално за ову прилику. Оне које се буду пласирале у финале, имају право да прошетају у одевној комбинацији коју саме одаберу( али неће бити дефилеа у купаћим костимима).

Општина Гроцка, као покровитељ ове манифестације обезбедила је вредне награде за победнице.

Генерални спозор овогодишњег „Избор за Мис Грочанских свечаности“, је туристичка агенција „Октопод травел“, која је дародавац путовања.

Награда за девојку која понесе титулу Мис Грочанских свечаности  је 10 дана за две особе у Грчкој. Награда за прву пратиљу биће викенд у Прагу за једну особу, док другу пратиљу, мис фотогеничности и мис шарма очекује излет у Венецији.Такође  специјална хирушка болница  „Хирургија Ђоковић“ поклониће два третмана за лице.

Девојке ће оцењивати стручни жири, кога ће чинити: председник жирија модна креаторка Верица Ракочевић, глумац Феђа Стојановић, представник туристичке агенције „Октопод травел“ Марко Шишовић, др Александар Ђоковић и директорка Музичке школе Гроцка Бранка Ивковић Петронић. Такође се преговара са еминентним личностима из сфере јавног живота да буду део жирија, а организациони одбор преговараће и са Мирославом Лазањским , који би својим присуством увеличао овај догађај.

Verica Rakočević, Foto: Dejan Živančević
Verica Rakočević, Foto: Dejan Živančević
alo.rs

Док стручни жири буде одлучивао, публика ће уживати у музичком програму у оквиру којег ће наступати естрадни уметници Александра Дабић и Игор Лугоњић.

Дошли смо на идеју да организујемо ову манифестацију, која би уједно представљала ретроспективу и оживљавање 70-их година, када је у Гроцкој организован „Мис бресквара“ и бирана најлепша девојка са наше општине. Контактиала сам даму која је тада понела ленту најлепше девојке и позвали смо је да буде  гост на овај манифестацији. Одлучили смо да девојке прво прошетају у националним костимама, а затим у свечаним хаљинама. Све девојке ће свечане хаљине које буду носиоле добити на поклон, то је дар градске општине Гроцка, а хаљине ће креирати млади модни дизајнер из Гроцке Немања Деветак. Оформљен је стручни жири, а председник жирија биће наша најпознатија модна креаторка Верица Ракочевић. Победнице очекују вредне награде, будући да је генерални спонзор ове манифестације туристичка агенција „Октопод травел“- рекла је заменица председника градске општине Гроцка, која је члан Организацион одбора овогодишњих свечаности.

 

ОВАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ХАЉИНА:

Овде можете преузети : Пријавни-формулар (1)

Повезане вести:
 


Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR