Летња „Музичка башта“ Центра за културу отворена наступом рок састава E-Play

0
1660
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

Летња „Музичка башта“ Центра за културу Гроцка отпочела је своју концертну сезону наступом београдског рок састава E-Play у пространој башти Ранчићеве куће, по којој је музички програм и добио назив. Током јуна, јула и августа месеца угостиће саставе из земље и ширег региона обухватајући музику различитих жанрова, са акцентом на аутентичном и ауторском изразу који је најмање заступљен у јавном и медијском простору.

Пред старим бунаром заштићеног споменика културе наступили су Маја Цветковић, вокал, бас гитара, Горан Љубоја Трут, бубњеви, Немања Велимировић, гитара, Кристина Јовановић, вокал, Јован Јоцић, тон.

Публика је уживала у убедљивом наступу бенда који никада раније није наступао у сличном амбијенту, окупивши више генерација и спојивши госте из Гроцке и Београда.

Одавно познат домаћој публици, E-Play је састав алтернативног звука кога карактеришу снажни ритмови, дисторзирани бас и нежне, амбијенталне гитаре. Познате нумере „Диван Дан”, „Илузија”, нови сингл „Да будемо само добро” одлично су примљене и у Музичкој башти.

Центар за културу Гроцка је „Музичку башту 2017“ приредио у сарадњи са Бојаном Ђорђевићем, организатором бројних фестивала, док је Секретаријат за културу помогао реализацији програма обезбедивши средства.

Дневни лист ПОЛИТИКА у оквиру културне рубрике „Синоћ у Београду“ доноси вест о наступу познатог рок бенда E-play у Гроцкој, којим је и званично започела летња „Музичка башта“ Центра за културу Гроцка.

Концерти се одржавају сваког петка у наредном периоду, а о томе ко све наступа, можете се информисати на сајту Центра за културу Гроцка, друштвеним мрежама, интернет најавама и најавама у дневној штампи, као и огласним таблама Центра за културу и ГО Гроцка у Гроцкој.

Велико хвала колегама из „Политике“ на пажњи коју посвећују културним догађајима у лепој вароши крај Дунава.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR