NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Настављено са асфалтирањем широм општине: Aсфалтира се улица Вељка Влаховића у Калуђерици...

Настављено са асфалтирањем широм општине: Aсфалтира се улица Вељка Влаховића у Калуђерици ФОТО

0
2703
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Сезона грађевинских радова на уређењу и санацији путне мреже на територији градске општине Гроцка увелико је почела.

Озбиљна инфраструктурна улагања реализују се у свим насељима на нашој општини, где се  асфалтирају приоритетне улице и путне деонице, а ради се и санација атарских путева, наручито на југу општине.

Прошле недеље завршено је асфалтирање пута Заклопача-Гроцка, који је асфалтиран у дужини од 3 километра, али и пут који спаја насеља Болеч и Лештане и на тај начин знатно је растерећен Смедеревски пут, а становницима омогућен бржи и лакши излазак на ауто-пут.

Данас је у насељу Калуђерица асфалтирана улица Вељка Влаховића у дужини од 240 метара. Радове на асфалтирању обишли су председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, помоћник директора Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка  Маринко Бабић и чланови већа Владо Радовановић и Зоран Марков.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић овом приликом разговарао је са грађанима о даљим инфраструктурним радовима и капиталним инвестицијама које ће се у наредном периоду реализовати како у Калуђерици, тако и у другим насељима на нашој општини.

– Ове године урадиће се 40 км асфалта, као и око 50 км атарских путева. У насељу Калуђерица  од почетка сезоне, асфалтирана је улица Драгољуба Стојановића, данас смо урадили улицу Вељка Влаховића, а сутра почиње асфалтирање Херцеговачке улице– истакао је председник Симоновић.

Он је такође нагласио да се подједнако улаже у путну мрежу и на северу и на јужном делу општине. У Умчарима је урађен  пут до противградне станице, саниран је пут који спаја насеља Умчари  и Дубона, у  Живковцу је током викенда саниран потез Транска, а сутра ће почети радови на санацији потеза Багаж.

гроцка.рс

 

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR