Настављено уређење атарских путева на југу општине Гроцка: После Умчара, иде се ка Пударцима

0
2185
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Радове на потезу Јазбине, који се санира струганим каменом, у насељу Умчари обишао је председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић.

Тим поводом, разговарао је са својим сарадницима о даљим плановима и инфраструктурним радовима у овом насељу.

По завршетку санације потеза Јазбине, приступиће се радовима на санацији деонице пута, која повезује Умчаре са Пударцима. Такође, урадиће се атарски пут који спаја Умчаре Дубону, а будући да је урађен пут до противградне станице у овом насељу, у дужни од 1200 метара, договорено је да се уради и остатак ове деонице до Камендола.

Овом приликом председник Симоновић истако је да је до сада све што је обећано реализовано и пре планираног рока, а у циљу развоја путне мреже на територији градске општине Гроцка договорени су и додатни радови на санацији атарских и некатегорисаних путева, што је у интересу пре свега пољопривредних произвођача.

– У прошлој години на територији градске општине Гроцка урађено је више од 40 км атарских путева. Планирамо да овим темпом наставимо и ове године и урадићемо око 50 км атарских путева, јер заиста тежимо унапређењу пољопривреде на нашој општини, као једној од примарних делатности великог броја мештана – рекао је Симоновић.

гроцка.рс

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR