„Пожурите роде, нас у школу воде“: Завршна приредба предшколаца ПУ “Лане” у Ранчићевој кући

0
NextWEB hosting

У зеленилу баште Ранчићеве куће у Гроцкој, заштићеног споменика културе, одржана је завршна приредба предшколских група ПУ „Лане“ под називом „Пожурите роде, нас у школу воде“.

Дечја „смотра“ пред бројном публиком сачињеном од родитеља, родбине, бака и дека, обухватила је више припремних група ове предшколске установе и насеља општине крај Дунава – децу из Гроцке, Камендола, Брестовика и Заклопаче.

Будући прваци су са васпитачима извели свечани програм на отвореној сцени, а уз овације публике смењивале су се плесне тачке, рецитације, драмске минијатуре… У складу са еколошком орјентацијом Предшколске установе општине Гроцка, костими и укупна сценографија били су посвећени Дунаву, моћној реци која је заштитни знак и грба ове општине.

Домаћин овом важном догађају за најмлађе и опраштању од вртићких дана био је Центар за културу Гроцка.

Дневни лист ПОЛИТИКА у четвртак, 1. јуна у оквиру рубрике “Београд” доноси вест о завршној приредби припремних предшколских група ПУ “Лане” под називом “Пожурите роде, нас у школу воде” која је одржана у зеленилу баште Ранчићеве куће, седишту Центра за културу Гроцка.

Велико хвала колегама из “Политике” на простору који издвајају за дешавања у старој вароши крај Дунава.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

7 − 4 =