Била је руина, а данас прелепа зграда: Симоновић и Дилберовић обишли реконструисану зграду политичких организација у Гроцкој ФОТО

0
2859
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, са својим сарадницима, председником Скупштине градске општине Гроцка Стефаном Дилберовићем, директорком Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Ружом Мркић и извршним директором Јавног предузећа за развој општине Гроцка Радосавом  Стојановићем обишао је зграду политичких организација у Гроцкој, која је комплетно реконструисана и адаптирана.

Политичка зграда ,смештена у центру Грочанске чаршије, уређена је у складу са највишим стандардима и после више деценија ова зграда је у потпуности је  реновирана.

Урађена је комплентна водоводна и електро инсталација, нова термо и хидро изолација, замењена је комплетна столарија, урађен нов кров, међуспратна таваница и кухиња. Такође је одрађена нова фасада и повећана енергетска ефикаснст објекта, а све унутрашње просторије су окречене, тако да ће ускоро бити на располагању политичком организацијама са наше општине.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR