Била је руина, а данас прелепа зграда: Симоновић и Дилберовић обишли реконструисану зграду политичких организација у Гроцкој ФОТО

0
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, са својим сарадницима, председником Скупштине градске општине Гроцка Стефаном Дилберовићем, директорком Јавног предузећа за развој градске општине Гроцка Ружом Мркић и извршним директором Јавног предузећа за развој општине Гроцка Радосавом  Стојановићем обишао је зграду политичких организација у Гроцкој, која је комплетно реконструисана и адаптирана.

Политичка зграда ,смештена у центру Грочанске чаршије, уређена је у складу са највишим стандардима и после више деценија ова зграда је у потпуности је  реновирана.

Урађена је комплентна водоводна и електро инсталација, нова термо и хидро изолација, замењена је комплетна столарија, урађен нов кров, међуспратна таваница и кухиња. Такође је одрађена нова фасада и повећана енергетска ефикаснст објекта, а све унутрашње просторије су окречене, тако да ће ускоро бити на располагању политичком организацијама са наше општине.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

15 − 10 =