Центaр за културу Гроцка: ЛИКОВНА РАДИОНИЦА „Ликовно путовање“ 

0
1260
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка под називом„Ликовно путовање у јесењем циклусу подучава полазнике да истражују и изражавају се на ликовно креативан начин применом различитих уметничких техника. Упознаје их са основама ликовног језика, који се изражава ликовним елементима (тачком, линијом, обликом, бојом…).

​Циљ радионице је да ​негује и подстиче​ дечју машту и стваралаштво, развија осећај за лепо, као и осећај за тимски рад и пријатељство кроз креативно проведено време.

У складу са узрастом полазницима је омогућено да користе литературу – монографије, каталоге и на тај начин упознају дела познатих уметника.

Ликовна радионица отпочиње са радом у среду, 20. септембра у просторијама Месне заједнице у Гроцкој (Бул. ослобођења 39) и траје у периоду септембар-децембар 2017. године.

„Ликовно путовање“ се у периоду 20.09 – 03.10.2017. године тематски укључује у манифестацију „Дани европске баштине“ и одабраним мотивима обрађује овогодишњу едукативну тему „Моје окружење – културно наслеђе и природа“. Радионицу води Марион Дедић, дипл. сликарка.

Термини рада радионице:

Среда и петак од 13:00 до 14:30 часова

За пријављивање и додатне информације:

Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21

Марион Дедић, 063 346 949

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR