БЕГАЉИЦА: Отварање школе у току следеће недеље (ФОТО+ВИДЕО)

0
NextWEB hosting

Драгољуб Симоновић, председник градске општине Гроцка , са својим сарадницима, обишао је данас завршне грађевинске радове на реконструкцији и адаптацији школе у Бегаљици.

Грађевински радови биће завршни у току данашњег дана, а затим ће се притупити монтажи и постављању намештаја и санитарије у школу.

Градска општина Гроцка издвојила је значајна средства за уређење дворишног простора школе. Од стране локалне самоуправе, урадиће се реконструкција компленте ограде, уредиће се спортски терени, поставити заштитна мрежа и мобилијар, посадиће се дрворед, школско дворште биће комплетно асфалтирано, а урадиће се и нова фасада на свим помоћним зградама.

Како је истакао председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, изузетно је задовољан радовима, али и сарадњом са представницима градске власти. Посебну захвалност дугује градском менаџеру Горану Весићу и градском секретару за образовање и дечију заштиту Славку Гаку, који су заједно са њим, свакодневно обилазили радове, како би све прошло у најбољем реду.

Школа ће бити отворена у току следеће недеље, тако да ће се 250 ђака вратити у школске клупе, у школу која је комплетно уређена у складу са највишим стандардима.

Председник Симоновић затражио је од свих јавних предзећа да до краја викенда заврше радове на уређењу пуне мреже на деоницама Гроцка-центар Бегаљице и Пударци –Гроцка, јер ће се током викенда организовти прање путева на тим деоницама.

гроцка.рс

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

six − 3 =