УМЧАРИ: Ученици са својом учитељицом посетили Дом за старе и пензионере „Паун“ (ФОТО)

0
2479
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Посета Дому за старе и пензионере „Паун“ у Умчарима                                              По идеји директора Владимира Бокића, чланови Ученичког парламента ОШ „Мића Стојковић“ са координаторима Маријом Обренић и Бојаном Динић, одељење IV/1 са својом учитељицом Горданом Лазић и један наш бивши ученик посетили су данас, 28. 12. 2017. године, Дом за старе и пензионере „Паун“ и уручили новогодишње честитке корисницима Дома.

                    Честитке су направили чланови ликовне секције, коју предводи наставница ликовног Маја Новаковић, секције за енглески језик на челу са наставницим енглеског језика Радмилом Марковић и секције за руски језик под вођством наставнице руског језика Бојане Динић. Акцији прављења честитки су се прикључили и ученици одељења III/1, IV/1, чланови Ученичког парламента, као и ученици који похађају наставу грађанског васпитања, који су, будући да су сазнали имена штићеника, написали текст за сваког понаособ. Деца су поделила пензионерима честитке уз руковање и пољупце, а потом су отпевали новогодишње песмице на руском и енглеском језику и, по жељи једне штићенице Дома, Химну Светом Сави. Осталим честиткама украшена је новогодишња јелка. На крају дружења ученици су послужени чајем и слаткишима.

Будући да су и штићеници Дома били обрадовани овом посетом, а и да су ученици били задовољни што су малом пажњом усрећили своје старије суграђане, у разговору се родила идеја да се поново виде за Ускрс са неким новим програмом.

 

Председник Ученичког парламента ОШ „Мића Стојковић“Тијана Томовић 8/1      Умчари, 28. 12. 2017.

скола умцари

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR