На општини Гроцка ускоро 25 нових надстрешница за јавни превоз, ево на којим стајалиштима ће бити постављене

0
4007
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Како је град Београд прошле године потписао уговор са фирмом „Alma Quatro“ за постављање урбаног мобилијара, који укључује и надстрешнице јавног превоза, коначно ће и надстрешнице градског превоза у приградским насељима постављати на исти начин као и оне у централним деловима града.

Према плану постављања надстрешница градског Секретаријата за јавни превоз, током ове године планирано је постављање 25 нових надстрешница на територији општине Гроцка.

На основу захтева грађана, службе градске општине Гроцка су саставиле листу приоритетних стајалишта на којима недостаје надстрешница или постојећа не испуњава услове локације. Градском секретаријату је достављен списак од 32 стајалишта, након чега су саобраћајни инжињери Секретаријата проверили услове свих достављених локација.

Нове надстрешнице ће се према коначној одлуци Секретаријата постављати на следећим стајалиштима:

У насељу Гроцка, на стајалиштима „Ауто мото друштво Гроцка“ у оба смера, затим на стајалишту „Васе Чарапића“ у смеру ка Устаничкој, на стајалишту „Царева главица“ у смеру ка Устаничкој.

У насељу Винча надстрешнице ће бити постављене на стајалиштима „Винча/школа/“ у оба смера, на стајалишту „Бабин луг“  ка окретници у Винчи и на стајалиштима „Винчанска“ и „Светосавска“ у смеру ка Устаничкој.

У насељу Бегаљица надстрешнице ће бити постављене на стајалишта „Бегљаица/улаз/“ у оба смера, и на стајалишту „Виногради“ ка окретници у Бегаљици.

У Врчину нове надстрешнице ће бити на стајалиштима „Врчин“, „Врчин/Рамнице/“, „Грабље“ и „Рамнице/школа/“ у правцу ка Шумицама, као и на стајалиштима „Јаричиште/Петра Кочића/“ и „Јаричиште/Степе Степановића/“ у смеру ка Београду.

У Умчарима стајалишта на којима ће бити постављене нове надстрешнице биће „Умчари/црква/“ и „Умчари/Чекерац/ у смеру ка Шумицама, док ће у насељу Дражањ нове надстрешнице добити стајалишта „Дражањ/центар/“, „Дражањ/школа/“ и „Дражањ/улаз/“ у смеру ка Шумицама.

у Калуђерици ће се нова надстрешница поставити на стајалишту „Калуђерица/центар/“ у смеру ка Устаничкој а у Болечу на стајалишту „Болеч/гробље/“ у смеру ка Устаничкој.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR