Председник Симоновић уручио кључеве стана породици Младеновић, рушење и изградња нове школе у Лештанима може ускоро да почне (ФОТО+ВИДЕО)

0
2770
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Како би се отпочело са изградњом нове школе у насељу Лештане, било је неопходно решити стамбено питање учитељице Славице Младеновић, која је живела у помоћном објекту школе.

Захваљујући изузетној сарадњи града Београда и градске општине Гроцке, али пре свега великом ангажовању председника  општине Драгољуба Симоновића и градоначелника града Београда Синише Малог , учитељица Славица добила је данас кључеве од двособног стана у Гроцкој.

Кључеве је учитељици свечано уручио председник Симоновић, истичући да очекује да се ова породица у стан усели до краја јанура, када  би се и започели радови на рушење старе школе, а свечаном уручењу такође је присуствовао и члан општинског Већа Живадин Митрић.

– Ово што смо данас урадили за вас, указује да је сарадња локалане самоуправе и града Београда одлична, јер смо уз подршку градских власти успели да у јако  кратком временском периоду решимо ваш стамбени проблем. Оваквим потезом урадили смо много за вашу породицу, али и за становнике насеља Лештане, јер ћемо након овога приступити припремним радови на изградњи нове школе, које ће сигурно бити једна од најмодернијих и најсавременијих школа у нашој земљи – рекао је Симоновић, додајући да је 2018. година, година великих улагања и капиталних инвестиција.

Учитељица Славица Младеновић, захвалила се председнику Симоновићу на несебичној помоћи, која јој је била неопходна, јер је 28 година живела као подстанар, а у школском објекту 25 година. То је  простор, како је Славица истакла, у коме се више не може становати, оронуо је, кров прокишњава и заиста су услови за живот изузетно лоши.

– Сва лажна обећања која су ми давана последњих 25 година сада су се испунила, јер сам у разговору са председником Симоновићем, најважније животно питање решила у року од 3 дана, рекла је Славица у сузама.

гроцка.рс

 

Komentari

komentari


Warning: A non-numeric value encountered in /home/grockain/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

POSTAVI ODGOVOR