Председник Симоновић три и по сата разговарао са грађанима који су тражили пријем, ево шта је обећао (ФОТО+ВИДЕО)

0
3000
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Пријем грађана у великој сали Скупштине општине

Више од 100 грађана данас је присуствовало  пријему код председника градске општине Гроцка Драгољуба Симоновића, у великој сали Скупштине општине Гроцка, који одржан повод захтева грађана за асфалтирање улица на територији наше општине.

Састанку су  такође присуствовали директор ЈП „Београд пут“ Иван Тејић,  градски секретар за саобраћај Душан Рафаиловић, директорка Сектора за одржавање јавних путева у ЈП „Путеви Београд“  Александра Павловић и директорка дирекције за развој градске општине Гроцка Ружа Мркић.

Гађани су изнели своје проблеме, који су се пре свега односили на асфалтирање и санацију улица, а порет тога било је речи и о комуналним проблемима, проблемима са водоснабдевањем, проблема са легализацијом, као и иницијатива за увођење нових градских линија.

Током састанка са грађанима, председник Симоновић је обећао да ће заједно са својим сарадницима обићи сваку улицу, сагледати ситуацију, проверити да ли постоје проблеми имовинско-правне природе и да ће настојати да свим грађанима изађе у сусрет.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR