ВРЧИН: ЗАВРШЕН КЈОКУШИНКАИ ТУРНИР ПОД НАЗИВОМ „ КОБРА КУП – 2018 „

0
1212
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Дана 24.03.2018.године у организацији КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ САВЕЗА СРБИЈЕ и техничког организатора КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ КЛУБА “ КОБРА “ одржан је турнир у Кјокушинкаи каратеу под називом “ КОБРА КУП – 2018 “ у Врчину.

Такмичење се одржавало у сали ОШ “ СВЕТИ САВА “ на коме су учествовали такмичари од полетараца до сениора/ка, у катама и кумите – борбама из КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ САВЕЗА СРБИЈЕ, КЈОКУШИН -КАН САВЕЗА СРБИЈЕ и ФУЛ КОНТАКТ КЈОКУШИН САВЕЗА СРБИЈЕ.

Из ова три Савеза наступали су најбољи такмичари/ке где су се спојиле различите школе из истог стила Кјокушинаи каратеа, и том приликом показали веома високо знање и умеће Кјокушина а где су то доказали својим изласком на татами.

Турнир је отворио испред КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ САВЕЗА СРБИЈЕ председник Шихан Славко Симоновић, док је након завршетка турнира – пехаре, медаље, дипломе и захвалнице лично уручио председник ККК – КОБРЕ Сенсеи Бојан Симоновић, представницима клубова и такмичарима који су успели да у веома јакој конкуренцији освоје неке од одличја.

Са подручја Го -Гроцка домаћини турнира ККК – КОБРА из Врчина освојили су: 11. златних медаља – пехара, 1.сребрну и 1.бронзану медаљу, док је ККК – ШКОРПИОН из Гроцке освојио: 1.златну медаљу – пехар и 2.бронзане медаље, као и чланови КС – ЛЕШТАНАЦ из Лештана који су по први пут наступали у кумите – борбама и освојили: 1.златну медаљу – пехар, 2.сребрне медаље и 7.бронзаних медаља.

Турнир је прошао у веома пријатељској и правој спортској атмосвери сва три Савеза, која су се ујединила да са својим такмичарима  на најбољи начин презентују Кјокушинкаи карате у Србији.

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR