Drugi „Arhangel Fest“ biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj, sviraju KERBER I i S.A.R.S

0
2754
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Drugi „Arhangel Fest“ biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj. Pored ranije najavljenih grupa Kerber i S.A.R.S., na festivalu će nastupiti još 17 sjajnih bendova.

Nakon što je 2017. godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojem su, između ostalih, nastupili Ritam nereda, Orthodox Celts, Mortal Kombat i drugi, MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival.

„Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo“, kažu iz MK Arhangel i dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene, Kerber i S.A.R.S. ali još neke odlične bendove koji će svojim angažmanom doprineti dobrom raspoloženju.

U petak 25.maja na Dunavskom keju nastupiće legendarna grupa Kerber, a pored njih i bendovi Trigger, Void Inn, Unchained, Dusi, Posno prase, Contaminated Mind, Zla prilika, Kuga i Sanitarium.

Drugog dana festivala, u subotu 26. maja na binu će pored ranije najavljenog S.A.R.S.-a i Bolesna Štenad, zatim i Kontras, Hunting Souls, San debelih žena, Doručak na travi, MokriAsfalt, Navy ne obecava i Fulsh ideals.

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće: „Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.“

„Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo“, poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije.

Ulaz na festival je besplatan.

Izvor: BKTVNews

Komentari

komentari


Warning: A non-numeric value encountered in /home/grockain/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

POSTAVI ODGOVOR