Tradicionalno uskršnje takmičenje u tucanju jaja u Grockoj (FOTO+VIDEO)

0
2752
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U prazničnom raspoloženju, u porti crkve Sv. Trojice u Grockoj održano je tradicionalno druženje za najmlađe nakon uskršnje liturgije – dečje takmičenje u tucanju uskršnjih jaja. Zainteresovanih takmičara je i ove godine bilo u velikom broju, čak 92.

Da takmičenje protekne u sportskom i fer duhu, te da se deca lepo zabavljaju, i ove godine je, kao i mnogih prethodnih, vodio računa Predrag Zmaj Janković. Takmičari su prijavili svoje favorite, a bilo je ih je u raznovrsnim tehnikama šaranja, ukrašavanja i oslikavanja. Redni brojevi su podeljeni i nadmetanje je moglo da počne. Nakon gotovo sat vremena i mnogo uzbuđenja, tri pobednička  jajeta su izdržala pet takmičarskih krugova i pokazala se najjačim. Ona su su svojim vlasnicima donela pakete pakete slatkiša darodavca preduzeća “Zam Plus” iz Grocke, koje je deci uručila vlasnica Mirjana Kostić.

Video možete pogledati OVDE

Paketiće slatkiša za najjače uskršnje jaje osvojili su 2 devojčice i jedan dečak, a ispostavilo se da se pobedničko vaskršnje jaje našlo u rukama najmlađe devojčice među njima:

  1. Anđela Janković (10), Grocka
  2. Jelena Jovanović (16), Grocka
  3. Petar Marić (13), Grocka

               

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR