OVOG VIKENDA NA OPŠTINI GROCKA: Kompletan vodič kroz “Arhangel Fest”-2, ,,VW skup”, i ,,Dani trešanja” u Ritopeku

0
3994
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 Ovog vikenda biće održan “Arhangel Fest” 2 na Dunavskom keju u Grockoj. Na festivalu nastupa preko 20 bendova, a pored muzičkog, GO Grocka i Arhangel moto klub najavljuju i druge interesantne programe i humanitarne akcije. Muzika, humanost, nezaboravna i dobra zabava!

Povezane vesti: Drugi “Arhangel Fest” biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj, sviraju KERBER I i S.A.R.S

 

Satnica festivala je sledeća:Petak, 25.maj:
15h – Pozitivna terapija
15.45h – Posno prase
16.30h – Zla prilika
17.15h – Contaminated Mind
18h – Dusi
18.45h – Unchained
19.30h – Far
20.15h – Kuga
21.05h – Trigger
22h – KERBER
23.15h – Void Inn
00.30h – Sanitarium

Subota, 26.maj
16h – Mokri asfalt
17h – Doručak na travi
18h – Navy ne obećava
19h – Hunting Souls
20h – Kontras
21h – Bolesna štenad
22h – S.A.R.S.
23.30h – San debelih žena
00.25h – Fulsh Ideals 

**************************************

Sledeći naše principe i srce u ljubavi prema motociklizmu i muzici, imali smo priliku da za sve ljubitelje rock’n’roll, punk i heavy metal zvuka organizujemo prvi rock i moto događaj “Arhangel fest” koji je u avgustu 2017.godine održan na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, u delu Beograda gde je MK Arhangel Srbija i osnovan, sad već davne 1992.godine.

Sama lokacija “Arhangel festa” je u nama probudila osećaj tradicije i doslednosti idealima koje MK Arhangel Srbija predstavlja za sve članove ovog moto kluba. Tu tradiciju i ideale želimo da delimo sa svim dobronamernim ljudima. Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo.

Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo.

Ukoliko budete posetili rock moto “Arhangel fest”, bicete svedoci visokog stepena organizacije jednog moto rock događaja na kome ćete moći da pronađete sve potrebne elemente koji će učiniti da se osećate kao kod kuće. Organizovan je prostor za kamp, parking, organizovano je obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.

Moto klub Arhangel Srbija ima za cilj da podigne standard održavanja moto rock događaja i širi osnovna načela moto kluba, a to su: porodica, posao, prijatelji, postovanje, čast i motociklizam.

Budite deo ARHANGEL FESTA i posetite nas 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj! – piše na stranici ovog moto kluba.

Subota, 26.maj GROCKA
Za sve ljubitelje VW i AUDI automobila! Gradska opština Grocka i ,,Autolakiranje Nedić” iz Grocke Vas pozivaju da dođete u subotu u 11 časova na Dunavski kej u Grockoj, i uživajte u razgledanju preuređenih VW automobila iz celog regiona.

Nedelja 27.05 RITOPEK                                                                                        Gradska opština Grocka u nedelju, 27. maja, u naselju Ritopek organizuje festival trešnje „Ritopek 2018”, sa početkom u 11 časova.

Ova opština nakon pauze od 10 godina obeležava tradicionalne Dane trešnje, u želji da oživi manifestaciju po kojoj je Ritopek nekada bio poznat u čitavom regionu.

Ova voćna beogradska opština kraj Dunava danas je na prvom mestu u Srbiji po proizvodnji trešnje, kajsije i breskve. Zauzima treće mesto kada je u pitanju jabuka i peto mesto u proizvodnji kruške. Raspolaže odličnim voćarskim i prerađivačkim kapacitetima, kao i uslovima za ulaganja u njihov razvoj.

U okviru ove manifestacije biće organizovan program za sve uzraste.

 

 
 
 
 beokom servis
Autor: Trale Miroljub Radojević

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR