ГРОЧАНСКЕ СВЕЧАНОСТИ: ОД 20. јуна почеће пријаве за „Избор за мис 51. Грочанских свечаности“

0
4121
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Oве године по 51. пут биће обележене Грочанске свечасности, које ће бити одржане од 28. јула до 2. августа.

Организациони одбор одлучио је да по други пут организује манифестацију „Избор за Мис  Грочанских свечаности“, која је прошле године изазвала велико интересовање, као и позитивне реакције, како самих учесница, тако и многобројне публике.

Овим путем Организациони одбор 51. Грочанских свечаности и туристичка агенција ,,САБРА“ позива све девојке са територије Градске општине Гроцка да се пријаве за учешће на овој манифестацији.

„Избор за  Мис Грочанских свечаности“ одржаће се 31. јула у центру Грочанске чаршије, са почетком у 20 часова.

Због великог интересовања младих девојака за учешће на овој манифестацији, одлучено је да право учешћа имају и девојке млађе од 18 година, тако да се могу пријавити  све девојке са територије општине Гроцка које имају од 16 до 27 година. Девојке које нису пунолетне, морају уз пријаву доставити сагласност родитеља.

Све заинтересоване девојке се могу пријавити од 20. јуна до 20. јула, када ће се истог дана у вечерњим сатима одржати први од два предвиђена кастинга. Сви заинтересовани спонзори и девојке за више информација од 20. јуна, могу контактирати чланове организационог одбора Мирољуба Радојевића – Тралета (тел. 066/8064-111) или Кристини Радосављевић (тел. 066/8062-212). 

Пријављене девојке, које се буду такмичиле, прошетаће у  елегантној свечаној хаљини, која ће бити креирана специјално за ову прилику. 

Општина Гроцка, као покровитељ ове манифестације обезбедила је вредне награде за победнице.

Генерални спозор овогодишње манифестације „Избор за Мис Грочанских свечаности“, биће туристичка агенција ,,САБРА” из Београда, која ће бити дародавац путовања за првих 5 девојака, а треба очекивати и друге вредне награде спонзора. Од спозора који су до сада изразили жељу да узму учешће на овој манифестацији су Ресторан ,,Виногради“ Гроцка“, Ресторан Пицерија ,,Сесто Сенсо“ из Гроцке, цвећара ,,Љиља“ и предузеће ,,Зам“ из Гроцке.

Девојке ће оцењивати стручни жири, а такође се преговара са еминентним личностима из сфере јавног живота да буду део жирија, који би својим присуством увеличали овај догађај.

Док стручни жири буде одлучивао, публика ће уживати у музичком програму у оквиру којег ће наступати естрадни уметници Александра Дабић и Игор Лугоњић.

Све остале информације у вези ове манифестације, биће објављене на време, односно када се крене са пријавама девојака, као и спонзора.

Како је све то изгледало прошле године, можете погледати у линку испод овог поста.

Аутор: Trale Miroljub Radojević

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR