ЈП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА ГРОЦКА: Стигле анализe воде из Бегаљице и Умчара за дан 03.07.2018

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Услед већих количина продирања подземних фекалних вода у наша изворишта у Бегаљици и Умчарима, били смо принуђени да у петак увече обуставимо испоруку воде корисницима у насељима Бегаљица, Пударци и Умчари.

Као што смо Вас обавестили у недељу, данас после 14 часова из Градског завода за јавно здравље стигли су резултати анализе воде са наших извиришта из Умчара и Бегаљице, и на жалост још увек се нису стекли услови за пуштање воде у мрежу. ЈП Водовод и канализација Гроцка и даље ради на хипер-хлорисању, дезинфекцији и испрању бунара на поменутим извориштима. Данас је наша саниитарна служба узела нове узорке воде, а резултате нових анализа сазнаћемо сутра, односно у среду 04.07.2018 после 14 часова.

Дакле, тек након достављања анализа Градског завода и сарадњом са Градском санитарном инспекцијом,  у среду после 14. часова знаћемо да ли су стекли услови да се вода поново пусти у мрежу или не.

Цистерне са пијаћом водом су на терену, и обилазиће ова насеља. Молимо грађане да из цистерни узимају воду само за кућну употребу.

Унапред се захваљујемо нашим корисницима на разумевању. 
Свa обавештења можете добити на телефон 011 8501-507.

У Гроцкој 03.07.2018

Пише у најновијем обавештењу ЈП Водовод и канализација Гроцка

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR