MIS 51. Gročanskih svečanosti: Predsednik žirija glumica Lidija Vukičević, dok ,,Sabra“ za prve 3 prvoplasirane devojke daruje 6 letovanja u Grčkoj

0
7208
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Juče je održan prvi kasting izbora za Mis „51.Gročanskih svečanosti“. Kastingu su pored prijavljenih devojaka prisustvovali i članovi organizacionog odbora, zamenica predsednika opštine Živadinka Avramović, Miroljub Radojević, Kristina Radosavljević kao i mentor budućih misica Katarina Manojlović (Vučetić). U velikoj sali opštine Grocka prisustvovalo je 13 devojaka i bivša misica, Gđa Manojlović, koja je devojkama održala prvi kurs manekenstva.

Krajnji rok za prijave za Mis „51.Gročanskih svečanosti“ je produžen do početka svečanosti, tačnije do 28.08.2018. godine, a sve zainteresovane devojke se mogu prijaviti na ove brojeve telefona 066 8062 212 i 066 8064 111.

Sve devojke koje prođu u uži izbor dobijaju kurs manekenstva, slikanje od strane profesionalnog fotografa kao i putovanja koje obezbeđuje generalni sponzor ovogodišnje manifestacije turistička agencija ,,SABRA” iz Beograda. Prvih 5 devojaka od turističke agencije „SABRA“ dobija:

Mis „51. Gročanskih svečanosti“-letovanje za 2 osobe 10 dana u Grčkoj (prevoz i smeštaj)
Prva pratilja „51. Gročanskih svečanosti“,-letovanje za 2 osobe 10 dana u Grčkoj (prevoz i smeštaj)
Druga pratilja „51. Gročanskih svečanosti“,-letovanje za 2 osobe 10 dana u Grčkoj (prevoz i smeštaj)
Mis šarma-Obilazak Evroskih metropola
Mis fotogeničnosti-Obilazak Evropske metropole
Ko će od devojaka da osvoji ova putovanja odluči će žiri ovogodišnjeg izbora za Mis „51. Gročanskih svečanosti“ u sledećem sastavu:

Lidija Vukićević, glumica-predsednik žirija
Živadinka Avramović, zamenica predsednika GO Grocka-zamenik predsednika žirija
Predstavnik turističke agencije „SABRA“
Dragan Pantelić, direktor firme „PDM Agro fruit“
Aleksandar Đoković, Hirurgija Dr Đoković
Nenad Vuković, vlasnik restorana „Vinogradi“
G-din Vujko Stojan


 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR