VELIKA ROK ŽURKA U GROCKOJ: Treći Arhangel Fest biće održan 26. i 27. jula na Dunavskom keju

0
12349
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Treći Arhangel Fest biće održan 26. i 27. jula na Dunavskom keju u Grockoj.

Kao headlineri festivala najavljeni su Riblja čorba i Mortal kombat, a pored njih nastupiće: Inspektor Blaža i Kljunovi,  Jorgovani, Sevi (Bugarska), Rainmaker, Loud, Disaster, Northern Revival, HCZ i Loup Garou.

Posle dva izuzetno uspešna festivala pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojima su nastupali neki od najvećih bendova sa ovih prostora (Kerber, Ritam nereda, Orthodox Celts…) MK Arhangel najavljuje još jedno veliko druženje.

Photo: Promo

Program 3. Arhangel Festa:

Petak, 26. jul
Mortal kombat
Jorgovani
Sevi
Northern Revival
Disaster
HCZ

Subota, 27. jul
Riblja čorba
Blaža i Kljunovi
Rainmaker
Loud
Loup Garou

Kao i ranijih godina, najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine je pored muzičkog programa obezbedio i celodnevne aktivnosti koje će animirati ne samo bajkere koji će se tih dana na svojim dvotočkašima uputiti ka Grockoj, već i  sve one koji vole dobro druženje i zabavu.

– Postoji i ove godine prostor za kamp, parking i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja – kažu iz MK Arhangel i dodaju da i ovog puta očekuju druženje u prijatnoj atmosferi:
– Razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, to je ono što uvek propagiramo i na čemu insistiramo u organizaciji svakog našeg okupljanja. Arhangel fest nije samo moto-skup, to je festival za sve ljude koji vole dobro druženje i provod, za celu porodicu!

Samo još da napomenemo, i ove godine  ulaz na festival je BESPLATAN!

Izvor: headliner.rs

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR