Najgori selfiji poznatih: Pozirali, ali nije sve ispalo baš kako treba

0
891
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Donedavno niko nije mogao ni da zamisli kako će slavne zvezde dozvoliti da ih njihovi obožavaoci vide u nekim od ovih izdanja. Međutim, vremena su se promenila

Madona je hvatala korak sa svojim kolegama


Iako je tek prošle godine otvorila profile na društvenim mrežama, Madona (55) nije nimalo zaostajala za trendovima. Odmah je uhvatila korak sa svojim kolegama. Jedna od fotografija koju je objavila je i ova. Pohvalila se zlatnim nakitom na zubima koji je jedno vreme stalno nosila.

Spontana Bijonse

 

Retko kad ovu pop divu možete da vidite ovako opuštenu kao na ovoj fotografiji. I Bijonse(32) je pokazala da može da bude zabavna i spontana kad god to hoće.

Zbunjujući selfi Nikol Riči

 

Nikome nije bilo jasno što je Nikol Riči (32) htela da poruči ili da napravi s ovom fotografijom. A i da to nije objavila na svom profilu, retko ko bi je i prepoznao.

I Tom Henks je u trendu

 

Bez majice, sa kačketom, u kuhinji, ali sa sunčanim naočarama opis je selfija glumca Toma Henksa (57). Ni on ne želi da zaostaje za svojim kolegama glumcima.

Šta dosada čini od čoveka

 

Da fotografiju nije objavila na svom Tviter profilu, retko ko bi mogao da prepozna model Krisi Tejgen(28).

Pevačica bez šminke

 

I Rita Ora (23) se oprobala u snimanju vrckastih fotografija. Ona je za potrebe svog selfija pokazala jezik, a pozirala je i bez šminke.

Opra je ponosna na svoje cveće

 

Dok je na televizijskim ekranima uvek sređena, u slobodno vreme i Opra Vinfri  voli da se opusti. Voditeljka tako na društvenim mrežama često objavljuje footgrafije sa svojim psima ili u vrtu, a ovo je slučaj kad je selfi obavila pored cveća.

Sin glumice nije želeo da se slika

 

Fotografija Hilari Daf(26) sa sinom Lukom u isto vreme je i smešna i slatka. Dok glumica srećno ljubi svog sina, dečkić lije suze. Hilari to nije omelo da fotografiju podeli na društvenim mrežama.

Lejdi GaGa bez šminke – I to je moguće!

 

Ova fotografija čudna je samo zato jer je Lejdi GaGa (28) ovde bez šminke što je za pevačicu potpuno neobično s obzirom na težak make up koji inače nosi.

Franko i podočnjaci

 

Iako tvrdi da nije zavisnik o selfijima i društvenim mrežama, glumac u poslednje vreme objavljuje neobične fotografije. Osim one s rukom u gaćama, ovo je samo jedna u nizu. Džejms Franko (36) nije objasnio o čemu je reč, ali pretpostavljamo da je želeo da sakrije podočnjake.

Kozmetički- horor selfi

 

Svima je jasno da slavne zvezde besprekoran izgled ne postižu samo tako, a Džesika Simpson (33) s obožavaocima je podelila selfi kojim je pokazala jedan od kozmetičkih tretmana.

‘Izgorela’ Kim Kardašian

 

Rijaliti zvezda koja uvek teži savršenstvu svoje obožavaoce na društvenim mrežama iznenadila je kad je objavila fotografiju na kojoj je vidljivo da je preterala sa sunčanjem. Očigledno je da joj je ostao trag od sunčanih naočara, tako da joj je deo ispod ostao beo, dok joj je ostatak lica pocrveneo.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR