ГРОЦКА: ОШ „Илија Гарашанин“ прославила 150 година постојања

0
2010
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Основна школа „Илија Гарашанин“ , из Гроцке данас је свечано прославила 150 година постојања.

Поводом Дана школе ученици су , заједно са учитељима и наставницима, у свечаној сали ове школе организовали приредбу са почетком у 12 часова.
Гости на приредби били су председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменица председника Градске општине Гроцка Јасмина Мандић, председник Скупштине општине Гроцка Спасоје Живановић, заменик председника Скупштине општине Гроцка Зоран Костић, председник општинског одбора СНС- а Гроцка Драгољуб Симоновић, чланови општинског већа Живадин Митрић, Зоран Марков ,Владо Радовановић и директорка“ Дирекције за изградњу Гроцка“, Ружа Мркић.
Свечаној приредби присуствовали су и запослени у Основној школи „Илија Гарашанин“, ученици и родитељи.
На самом почетку програма присутнима се обратио председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, који је честитао Дан школе и истакао да ће општина Гроцка наставити да помаже и пружа подршку у даљем напредку и развоју ове школе.
Председник Дилберовић се овом приликом захвалио и ученицима који су се увек радо одазвали и прихватили учешће на манифестацијама које је организовала наша општина.
Присутнима се обратио и директор Основне школе „Илија Гарашанин“, Драган Гојковић , који је укратко указао на традицију ове школе , која је једна од најстаријих школа у Србији .
По завршетку културно- забавног програма директор Гојковић доделио је дипломе најуспешнијим ученицима , који су се истакли на бројним државним, градским и општинским такмичењима из разних области.
Заменица председника Градске општине Гроцка Јасмина Мандић , у име општинског руководства, уручила је директору Драгану Гојковићу клима уређај, као донацију општине Основној школи „Илија Гарашанин“.

ФОТО

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR