NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ЈП ,,Пијаце и зеленило“: Отворен први сајам Хортикултуре у Гроцкој

ЈП ,,Пијаце и зеленило“: Отворен први сајам Хортикултуре у Гроцкој

0
2552
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Први сајм хортикултуре отворен је данас у 11 часова у центру Гроцке,а сајам је организовало Јавно предузеће “Пијаце и зеленило“, у сарадњи са Градском општином Гроцка. Грађани ће моћи да посете сајам данас до 20 часова и у суботу од 9-20 часова.
Сајам хортикултуре свечано је отворила директорка ЈП ,,Пијаце и зеленило“ , Сања Јовановић, која је овом приликом изјавила да се овакав вид манифестације организује по први пут у Гроцкој и да ће посетиоци имати прилику да посете 31 штанд на којима су изложени цвеће, воће, поврће, производи од меда и лековитог биља као и штандове са баштенском опремом.
-Циљ сајма је афирмација наших произвођача воћа, поврћа, цвећа и свих оних који се баве хортикултуром, а потрудићемо се да овакав вид манифестације постане традиција и да следеће године обезбедимо више излагача на сајму- истакла је директорка Сања Јовановић.
Присуттнима се такође обратила заменица председика Градске општине Гроцка Јасмина Мандић, која је поздравила све суграђане, излагаче и децу испред општинског руководства. Захвалила се ликовно-литералној радионици Основне школе ,,Никола Тесла“ из Винче и предшколској установи ,,Лане“ из Бегаљице, који су својим присуством улепшали сајам и који су упркос лошем времену у својим костимима учествовали у овој манифестацији.
Овај догађај је медијски испратила екипа емисије ,, Знање имање“ Радио телевизије Србије. Екипа је обишла угледно домаћинство Саве Стефановића из Ритопека који је бави производњом воћа – трешњања, грожђа и јабука.

Галерију са сликама можете погледати ОВДЕ

DSC_0332

DSC_0343 DSC_0313DSC_0302DSC_0264 DSC_0287 DSC_0258 DSC_0110

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR