Glasaj za Coca Cola teretanu na otvorenom

0
793
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Moj glas za opštinu Grocka! Priključi se i glasaj kako bi teretana na otvorenom bila izgrađena baš u opštini Grocka! Osvojimo zajedno Coca-Cola aktivnu zonu!

Savremeni životni tempo, nažalost, vrlo često dovodi do toga da većina nas ne uspeva da izdvoji dovoljno vremena, a ni novca, za redovnu rekreaciju. Zbog toga Coca-Cola sistem želi širom Srbije da izgradi teretane na otvorenom, čime će svako od nas dobiti priliku da vežba kad god može, na svežem vazduhu, u prirodi – i to besplatno.

U Coca-Cola sistemu smatramo da je fizička aktivnost neophodan preduslov za zdrav život i upravo zato želimo vežbanje da učinimo dostupnim što većem broju građana.

Učinite nešto za sebe i svoje sugrađane, priključite se i glasajte za opštinu u kojoj želite Coca-Cola aktivnu zonu!

Konkursom su obuhvaćene sve opštine u Srbiji, podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika – male, srednje i velike. Opština Grocka pripada grupi velikih opština.

Po završetku konkursa, u svakoj kategoriji biće izabrano po 15 opština sa najvećim brojem glasova, koje će dobiti svoje rekreativne zone.

Pravila glasanja

Pozivamo vas da glasate za opštinu u kojoj želite da se izgradiCoca-Cola aktivna zona. Glasajte na [highlight]coca cola sajtu[/highlight] ili na [highlight]Facebook strani.[/highlight]

Kako biste mogli da glasate, prvi put je potrebno da se registrujete (unošenjem korisničkog imena i lozinke), a jedna osoba može da glasa jednom dnevno.

Opštine su podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika – male, srednje i velike. Po 15 opština sa najvećim brojem glasova u svakoj kategoriji (ukupno 45) dobiće Coca-Cola aktivnu zonu.

Možete glasati za jednu opštinu, a po završetku glasanja možete dodatno opštini predložiti mikrolokaciju ( određeno mesto u opštini, ulicu i sl.) na kojoj želite da bude izgrađena Coca-Cola aktivna zona. Finalnu odluku o mikrolokaciji izgradnje Coca-Cola aktivne zone ne donosi Coca-Cola sistem, već pobednička opština.

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR