Uspeh fudbalskih klubova sa naše opštine

0
1164
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Završena je fudbalska sezona 2012/2013 u Beogradskim ligama gde su se takmičili fudbalski timovi sa naše opštine.

U Zonskoj BIP ligi Beograda igrao je FK Vinča koji je u poslednjem kolu odigrao nerešeno 3:3 sa FK Grafičar, i sa tim rezultatom ukupno je sakupio 27 bodova što je bilo dovoljno samo za 16, predposlednje  mesto na tabeli. Naredne godine FK Vinča takmičiće se u Prvoj Beogradskoj BIP ligi.

U Prvoj Beogradskoj BIP ligi takmičio se FK Vrčin koji je u poslednjem kolu savladao Šumadiju-Šopić sa 3:0 i tako zauzeo prvo mesto na tabeli sa osvojenih 79 bodova. Sa ovim postignutim rezultatom stekao je pravo da sledeće godine igra u Zonskoj BIP ligi Beograda.

U Drugoj Beogradskoj BIP ligi takmičili su se fudbalski klubovi: Boleč, Dunavac-Grocka, Leštane, Pudarci, Mladost-Umčari i Podunavac-Ritopek. Prva dva mesta na tabeli zauzeli su Boleč sa osvojenih 46 bodova i Dunavac iz Grocke sa osvojenih 45 bodova. Svi klubovi sa naše opštine koji su igrali u ovom takmičenju našli su se među prvih 10 klubova na tabeli što ih im pruža priliku da se sledeće godine takmiče u Prvoj Beogradskoj BIP ligi.

U Trećoj Beogradskoj BIP ligi takmičili su se fudbalski klubovi: OFK Mladost-Begaljica,zauzeo peto mesto na tabeli sa osvojenih 28 bodova, Partizan-Kaluđerica zauzeo osmo mesto na tabeli sa osvojenih 22 boda i Hajduk-Kamendol zauzeo poslednje 11 mesto sa osvojenih 2 boda.

Najbolji rezultat od svih klubova sa naše opštine napravio je FK Vrčin plasmanom u Zonsku BIP ligu.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR