Nedeljni horoskop (14.okt-20.okt)

0
848
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
ovan
Ovan
 Ljubav:  Dobićete vetar u leđa. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Sjajan period za nova upoznavanja. Ako ste u vezi bićete raspoloženi za pokazivanje nežnosti prema svom partneru. Mogli bi negde zajedno otputovati.
 Posao:  Mogli bi ste poboljšati vaš položaj i uticaj na poslovnoj sceni, a da bi ste to ostvarili potrebno je da dobro procenite situaciju u kojoj se nalazite. Bez obzira na sve prati vas velika nezivesnost jer vaši saradnici vrlo često menjaju mišljenje. Budite smireni i manje impulsivni na poslu.
 Savet: Relaksacija i opuštanje bi vam prijali
***
***
bik
Bik
 Ljubav: Više će te se kretati među ljudima. Pa ćete imati i više prilika za upoznavanje novih lica. Imaćete dobru komunikaciju sa osobama suprotnog pola, bićete šarmantni i zavodnički raspoloženi.
 Posao: Nedostaje vam više koncentracije kako bi završili neke poslove koje ste već počeli. Pa se stoga potrudite da budete više opušteni i fokusirani na ono što radite. Popravite odnose sa kolegama i saradnicima.
 Savet: Verujte u sebe
***
***
blizanciBlizanci
Ljubav: Ako još uvek tragate za srodnom dušom, obratite više paženje na ljude iz vašeg radnog okruženja. Neko vas posmatra i nestrpljivo čeka da ga primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan. Mogli bi ste da unesete malo više romantike kako bi partneru dali do znanja da ga i dalje volite.
Posao: Na pamet vam padaju razne ideje kako bi poboljšali vaš materijalni položaj. Bitno je da napravite i osmislite dobar plan kako bi se neke od tih ideja realizovale.
Savet: Disciplina i malo odricanja vodi ka boljim rezultatima
***
***
rakRak
Ljubav: Sjajan period za nove kontakte i nova upoznavanja. Mnoga mlada lica žele da vas upoznaju, zato ne budite lenji nego izađite iz kuće. Ako ste sami, ne brinite, ovo je sjajan period se to promeni.
Posao: Stalo vam je da ostavite dobar utisak kako na vaše kolege tako i na šefove i neprekidno smišljate razne zanimljive ideje. Samo pazite da ne zaobilazite strogo utvrđena pravila.
Savet: Bavite se sportom
***
***
lavLav
Ljubav: Bićete komunikativni, šarmantni, zavodljivi, elokventni. Slede brojna nova poznanstva. Nemojte biti sami, ovo je odličan period za ljubav. Ako ste u vezi posvetite više vremena partneru, nešto ga muči.
Posao: Delujete zabrinuto zbog nekih informacija ili događaja na poslu, čini vam se da je nešto krenulo u pogrešnom smeru. Planovi koje ste započeli deluju komplikovano, ipak potrudite se da ostanete smireni i staloženi. Situacija bi mogla da se preokrene u vašu korist onda kada to najmanje očekujete.
Savet: Kad stvari idu postepeno, korak po korak, onda su i stabilnije i duže traju
***
***
devicaDevica
Ljubav: Imate osećaj da vam predstoji lepo i uzbudljivo ljubavno iskustvo. Vaš racionalan um kao da zakazuje pod naletom  za vas neobičnih emocija. Oni koji su slobodni imaju velike šanse da upoznaju jednu veoma romantičnu osobu.
Posao: Nadmudrivanje na poslu, pokušavate da isterate neku pravdu. Moguć je konflikt sa autoritetima, pa stoga preispitajte vaše postupke jer vam od njih može zavisiti vaša karijera.
Savet: Nemojte se nervirati, smanjite cigarete
***
***
vaga1Vaga
Ljubav: Komplimenti koje  dobijate od nekog „sa strane“ mogu vas navesti na pogrešna emotivna očekivanja. Pomalo ste škrti prema partneru, pokažite mu da vam je stalo do njega. Izađite sa partnerom na neko opušteno mesto gde će te bit sami samo vas dvoje.
Posao: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi i imate dosta ambicioznih planova. Mudrim potezima možete da se nametnete vašim saradnicima koji igraju važnu ulogu u poslovnim pregovorima. Budite strpljivi u preuzimanju inicijative.
Savet: Tri put meri, jednom seci
***
***
scorpionŠkorpija
Ljubav: Kako nedelja bude odmicala tako će se situacija na ljubavnom  planu popravljati. Budite spremni da krajem nedelje izađete i krenete u akciju, moglo bi biti uzbudljivo. Oni koji su u vezi predstoji im romantičan vikend.
Posao: Misli su vam okrenuta ka poboljšanju materijalne situacije koja baš i nije najsjanija. Rešenje kao da je tu pred nosem, ali vi ga ne vidite. Ipak budite optimista, vi se uvek izvučete iz ovakve situacije.
Savet: Sledite svoj instinkt
***
***
strelacStrelac
Ljubav: Prvi dani nedelje doneće uzbudljive ljubavne trenutke, ali kako nedelja bude odmicala tako će i stvari na ljubavno polju biti manje naglašene. Oni koji su u vezi na kratko vreme će se distancirati od svog partnera.
Posao: Nova energija koju osećate podstaći će vas na nove poslovne planove i nova angažovanja. Bićete spretni, brzi, motivisani, željni izazova i dokazivanja. Mnoge stvari će vam ići na ruku, zato iskoristite ovaj period.
Savet: Uživajte u životu, jer vi to znate najbolje
***
***
jaracJarac
Ljubav: Mogli bi ste osetiti neki frustraciju ili neku prepreku za ljubav. Izdržite jer ćete videti koliko imate snage i koliko ste sposobni da volite. Tako će i sama prepreka nestati a vi će te biti sretniji.
Posao: Oni koji su se dobro preispitali i koji su svesni svojih dosadašnjih grešaka mogu da krenu polako u nove poslovne poduhvate. Oni koji nisu dovoljno naučili iz svoji predhodnih pospupaka moraju se dobro preispitati gde greše i što je najbitnije priznati sami sebi da nisu baš uvek u pravu. Kada to prevaziđu mogu da krenu napred.
Savet: Budite malo otvoreniji prema drugima
***
***
vodolijaVodolija
Ljubav: Budite malo diskretniji u udvaranju. Ako vam partner nešto zamera, popustite mu ovaj put. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, kada biste mogli upoznati zanimljivu i neobičnu osobu.
Posao: Na radnom mestu će se od vas očekivati veće angažovanje. Vi ćete imati dovoljno energije i volje da odgovorite na sve zadatke koji vam predstoje. Ništa vam neće biti teško.
 Savet: Čuvajte se autoriteta
***
***
ribeRibe
 Ljubav: Skoro sve što ima ljubavni predznak vam privlači pažnju. Imponuju vam različiti komplimeti kojih ima više nego obično. Ova nedelja je kao stvorena za vas i vaše emotivne apetite, potrebno je samo da se prepustite srcu i osećanjima.
 Posao: Delujete ambiciozno i podstaknuti ste nečijom pričom o saradnji. Ukoliko budete bili mudri i strpljivi vaši potezi bi mogli dovesti do novih finansijkih mogućnosti. To bi vam moglo podići samopuzdanje, pa će te biti vredniji na poslu i vući smelije poteze.
 Savet: Budite strpljivi i mirni
***
***
NextWEB hosting

 Astro-Remedy blog

Astro-Remedy facebook stranica

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR