Nedeljni horoskop ( 21.okt-27.okt)

0
686
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
NextWEB hosting

ovanOVAN

Posao: Imaćete dosta energije na poslu, radićete više nego obično. Ali da bi uspeli I poboljšali svoj status morate biti strpljivi I temeljni, ići stepenik po stepenik. Samo tako ćete imati uspeha. Imate dobru komunikaciju sa kolegama, to može da vam znači.

Ljubav: I dalje je sjajan period za one koji su u vezi ili braku. Oni koji su slobodni pred kraj nedelje predstoji im buran noćni život, ali neka paze da se ne osramote. Jedan pravi zavodnik/ca želeće sa vama nešto više.

Savet: Odricanje nekad može da bude put do uspeha

bikBIK

Posao: Stižu dobre vesti, obradovaćete se. Budite oprezni sa novcem, mogli bi da potrošite više nego što bi trebalo. Šefovi vam mogu progledati kroz prste zbog vašeg angažovanja. Nemojte se kockati.

Ljubav: Slobodni bi mogli da upoznaju jednu maldu ali mudru osobu. Klubovi, splavovi, razni kafići, vi prosto ne znate gde ćete pre, odlučite se. Ako ste u vezi ili braku moglo bi da dođe do sitnih svađa sa partnerom.

Savet: Ne opijajte se tako često

 

blizanciBLIZANCI

Posao: Brzo trošite novac, a ne zarađujete istim tempom, to može da izazove probleme u kući. Situacija na poslu vratiće se na staro, a možda je tako I bolje. Bićete srećni zbog toga.

Ljubav: Imaćete fatalan susret sa jednom obrazovanom I bogatom osobom. Ali vaše emocije mogu da budu povređene, pazite kome dajete ključ vašeg srca. Oni u vezi biće srećni sadašnjom situacijom, imaju dobru komunikaciju sa partnerom.

Savet: Budite malo pronicljiviji

 

rakRAK

Posao: Bićete promenljivog raspoloženja, kako na poslu tako I kući. Pred kraj nedelje pruža vam se prilika da zaradite novac u noćnim klubovima ili igrama na sreću. Karijeru gradite polako ali sigurno, budne oči šefova motre na vas.

Ljubav: Slobodne devojke bi mogle da upoznaju jednog elegantnog gospodina. Za vas zabava tek počinje, izađite u provod bićete primećeni. Oni koji su u vezi biće pomalo ljubomorni, ali bez opravdanja, samo se nervirate za džabe.

Savet: Opustite se, nema nerviranja

 

lavLAV

Posao: Prvo dobro razmislite o svemu pa tek onda krenite u akciju kada je novac u pitanju. Sredinom nedelje mogli bi da dobijete neku manju svotu novca, sasvim neočekivano. Na poslu ste komunikativni I imate dobru saradnju sa mlađim kolegama.

Ljubav: Imaćete sreće u ljubavi, oni koji su slobodni mogli da upoznaju jednu šarmantnu I zanimljivu osobu. Počnite da izlazite šanse da pronađete ljubav su velike. Oni koji su u vezi imaće svađu u kući oko novca.

Savet: Izbegavajte nasilje

 

devicaDEVICA

Posao: Imaćete višak energije. Dobar period za sve poslovne transakcije I poslove koji su povezani sa inostranstvom. Karijera vam je u usponu, pa zato iskoristite ovaj period za donošenje važnih odluka, jer postoje velike šanse da se one sprovedu u delo.

Ljubav: Slobodni će imati priliku da upoznaju jednu svestranu ličnost koja uživa u kvalitetnom razgovoru I lepim stvarima. Imajte više optimizma. Oni koji su u vezi ili braku mogli bi imati manje nesuglasice sa partnerom.

Savet: Prestanite sa opijanjem

 

vaga1VAGA

Posao: Lepo se osećate I buntovnički ste nastrojeni. Ovo je period kada bi mogli malo da se opustite I uživate u proškarenju stečenog novca. U karijeri imate mnogo uspona I padova, pa se malo potrudite da ostanete na zemlji I dobro razmislite o vašem statusu u društvu I karijeri.

Ljubav: Slobodne vage se trenutno nalaze u nekoj dilemi kada je ljubav u pitanju, deluju kao da ne znaju na čemu su I sumnjaju u svoje emocije. Oni koji su u vezi ili braku mogli bi da odu na neko kratko putovanje sa partnerom.

Savet: Obratite pažnju kako rukujete sa električnim uređajima

 

scorpionŠKORPIJA

Posao: Ukoliko sarađujete sa strancima, ulaganja bi mogla da se isplate. Ovo je odličan period za sklapanje novih ugovora. Kada je novac u pitanju situacija je promenljiva I dalje pokušavate da stanete na noge ali vam tlo nekako uvek izmiče. Budite strpljivi situacija se polako menja u vašu korist.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni izađite, imaćete puno prilika da promenite svoj trenutni status. Pred kraj nedelje uživaćete u večernjim šetnjama uz reku. Oni koji su u vezi ili braku provodiće nezaboravne trenutke sa partnerom.

Savet: Gledajte da budete mudriji I proračunatiji nego obično, ne idite glavom kroz zid

 

strelacSTRELAC

Posao: Pazite na finansije, vodite računa kako I na šta trošite novac. Pre nego što uđete u bilo kakve neizvesne poslove dobro razmislite I proračunajte da li se isplati.

Ljubav: Slobodni će uživati u društvu jednog neobičnog umetnika. Bićete primećeni I prosto će iz isijavati pozitivna energija. Oni koji su u vezi ili braku imaće uzbudljivu nedelju punu neočekivanih događaja.

Savet: Opustite se uz dobru knjigu

 

jaracJARAC

Posao: Imate problem sa finansijama, novac brže trošite nego što zarađujete. Ukoliko želite da napredujete u karijeri budite spremni a kompromis. Na poslu imate dobar odnos sa kolegama I vredni ste.

Ljubav: Teško pronalazite osobu sa kojom biste mogli da imate neku ozbiljniju vezu. Da biste imali tako nešto morate biti otvoreniji I morate više pokazivati svoje emocije. Ako ste u vezi moguće su manje nesuglasice sa partnerom.

Savet: Pokažite svoje emocije

 

vodolijaVODOLIJA

Posao: Finansije dolaze od poslova vezano za kuću ili od onih koji se obavljaju u kući. Bićete primećeni na poslu, pa se trudite da ostavite dobar utisak na šefa. Da biste napredovali u karijeri potrebno je ići korak po korak, nemojte brzati sa nekim odlukama.

Ljubav: Ako ste slobodni očekuje vas buran vikend. U svakom trenutku budite spremni za akciju, očekuju vas brojne prilike. Ukoliko ste u vezi imaćete manji problema u komunikaciji sa partnerom, ali na kraju ćete uspeti to da prevaziđete.

Savet: Opustite se I uživajte u ovom vikendu

 

ribeRIBE

Posao: Novac vam je u ovom periodu najbitniji, moguće je da će se finansijska situaciji popraviti kroz neko nasledstvo. Posao koji trenutno obavljate čini vam se težak I dosadan, budite malo vedriji I optimističniji kada je vaš posao u pitanju, nije sve tako crno kao što mislite.

Ljubav: Puni ste pozitivne energije I spremni da svoju sreću I to pozitivno raspoloženje podelite sa nekim. Predstoji vam uzbudljiv vikend zato se opustite I uživajte.

Savet: Budite strpljivi I sistematični, pazite kako vozite

Astrology-ClubRemedy

astroremedyonFB

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR