Radio Puls iz Grocke dobio novi tim

0
1243
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom facebook profilu Puls Radija od 12. decembra 2013. godine prestaje sa radom uredničko-realizatorski tim koji se sastojao od glavnog i odgovornog urednika Dobrice Jankovića, autora i voditelja Zorice Atić i muzičkog urednika Marka Jankovića.

Puls radio Grocka od 13.12.2013. godine uvodi promene u programsku koncepciju i nastavlja sa radom u novom radnom timu.

Ovaj tim je bio izuzeto uspešan zbog iskustva Dobrice Jankovića, ali i zbog entuzijazma u radu Zorice Atić i Marka Jankovića. Dovodjeni su zanimljivi gosti, izbor muzike je bio kvalitetan, međutim ipak je došlo do promena.

Već u ponedeljak je krenula prva emisija koju su vodili Vlada (Srdanović), Sloba (Stanojević) i Lana (Milosavljević), uredništvo je prepušteno Dušici Nikolić, kaže naš sagovornik iz Grocke.

Zanimljivo je to da su skoro svi bili do pre neki dan zaposleni u opštini. Slobodan Stanojević je vlasnik jednog lokalnog internet medija, a bio je i saradnik u info službi opštine Grocka, Lana Milosavljević je bila član Veća na predlog DSS-a, dok je Dušica Nikolić bila zamenik predsednika Skupštine opštine i odbornik ispred UG Naš čovek – Blaž Stojanović.

Kasnije se pojavila i informacija da je u redakciji Radio Pulsa i Svetlana Urošević, vlasnik drugog internet medija  i predsednik jednog udruženja sa naše teritorije.

Kao što smo ranije pisali Radio Puls je vlasništvo Blaža Stojanovića i njegovog sina Marka.

Ovaj događaj je izazvao negativne reakcije u političkom i društvenom životu naše opštine, jer se ovo smatra koncetracijom medija na jednom mestu, a postoji mogućnost i gubljenja nezavisnosti.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR