Skuština GO Grocka u petak

0
859
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pogledajte koje ce se odluke doneti i koje ce se smene desiti.

Kao što smo pisali ranije doćiće do smene zamenika predsednika SGO Grocka Dušice Nikolić (Boleč, UG Blaž Stojanovic), a umesto nje će biti izabran Stefan Dilberović (Vinča, SNS).

Docice i do promene članova u opštinskom Veću tako da ce otići Lana Milosavljević (Zaklopaća,DSS), Sanja Jovanović (Leštane, SNS odlazi na mesto direktora Pijaca), Zoran Grcić (Zaklopaća, GG Blaž Stojanović) i Milan Milovanović (Leštane, GG Blaž Stojanović). Umesto njih doćiće Dragiša Vukotić (Kaludjerica, SNS), Predrag Stošic (SNS, Vinča), Bojana Paunović (Vrčin, SNS) i Nenad Marinković (Vrčin, DSS).

Javna preduzeća dobiće nove direktore i to Pijace Sanja Jovanović (Leštane, SNS ), JKP Grocka Oliveru Ognjanović (Grocka, SNS) dok će Komunalac voditi Milenko Bukvić (Leštane, SNS) dosadašnji direktor JKP Grocka.

Takodje promene će doživeti i Nadzorni odbori, umesto Milosave Gajić na čelo NO JKP Grocka doćiće Zoran Lukić.

Novo formirana preduzeća Pijace i Komunalac će dobiti nove NO, a članovi su: Jasmina Trajković, Marinko Babić, Radica Živkovic (Pijace) i Borko Bali, Slavica Mladenović Ivanović, Slavica Georgiev (Komunalac).

Budžet za 2014. koji treba da se usvoji, komentariše se da su stvoreni ogromni problemi u funkcionisanju opštine nakon gubitka prihoda od poreza na zaposlene. I da je očigledno je bio plan da se taj novac nadoknadi povećanjem poreza na imovinu, ali kao što smo ranije pisali taj porez je najteže naplativ.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR