Neverovatne, ali istinite: Ovo je 10 najluđih priča u 2013. godini

0
677
NextWEB hosting
NextWEB hosting

1) Planira da spava sa 100 hiljada muškaraca i postavi rekord

Pobedu u kategoriji ‘wtf’ je odnela Poljakinja Ania Lisewska (21), koja je najavila da će da pokuša da ostvari nemoguće – seks se sa stotinu hiljada muškaraca!

Kako joj ide još nije poznato, ali da bi u takvom podvigu uspela, Ania će morati da ima odnos sa trideset muškaraca dnevno sledećih deset godina.

2) Provalnik u kući zatekao orgije, pa im se pridružio

Silno vas je zainteresovalo to što je izveo José Pedro Alves, 39-godišnji kriminalac, koji je ušao u jednu kuću u nameri da je opljačka, pa završio kao učesnik orgija.

3) Prva mračna noć: Mlada zabunom spavala s deverom

Da li je moguće zabunom spavati s deverom? Jeste ako pitate Kineskinju Huang, koja je ispričala kako je u gluvo doba noći ustala jer je morala obaviti nuždu, pa pri povratku promašila sobu jer u mrklome mraku nije ništa videla.

Da je spavala s pogrešnim, shvatila je tek kada se razdanilo…

4) Tražila je ulicu na karti, a našla sliku verenika kako je vara

Sve na ovome svetu ima plus i minus, pa tako i naizgled savim nevine internetske karte. Marina Voinova (24) tražila je putem panoramskih kamera ulicu u Permu, pa našla ono čemu se najmanje nadala – fotografiju verenika Aleksandra na kojoj grli svoju bivšu djevojku.

5) Spavala je s dečkom najbolje drugarice iz osvete zbog haljine

Ima li ljudi koji su iz gluposti u stanju da izdaju najboljeg prijatelja? O, da. Tako je izvesna Poppy spavala s dečkom najbolje prijateljice, jer ju je ova naterala da ne nose identične haljine na rođendanskoj zabavi.

6) Vezao posteljinu da pobegne supruzi, pa tresnuo s osmog sprata

U 2013. smo naučili i to da su neki zbog sastanka s prijateljima u stanju da pokušaju da siđu sa osmog sprata, ali kroz prozor! Nepoznati Estonac (35) jedva je preživio pad nakon što ga je supruga osudila na kućni pritvor.

7) Pacijentkinji prepisao terapiju: Dvaput nedeljno oralni seks

Hirurg iz Sakramenta, J. Peter Zegarr, pacijentkinji je sugerisao da upražnjava oralni seks kako bi umanjila svoj refleks za povraćanje.

Na žalost velike većine muškaraca, ispostavilo se da takva vrsta terapije nije učinkovita.

8) Sveštenik uverio vernice da mu iz penisa curi ‘sveto mleko’

Brazilski evangelistički sveštenik Valdeci Sobrino Picanto (59) blagosiljao je svoje stado.

Da, bilo je onih koje su poverovale u to da je njegova sperma sveta.

9) Stavili na papir i stisnuli ruke: Momci odlučili deliti devojku

U troje je bolje? Ne znamo još, ali bismo svakako voleli čuti što Kenijci Sylvester Mwendwa i Elijah Kimani imaju da kažu na tu temu.

Naime, njih dvojica su pre nekoliko meseci potpisali ugovor u kojem jasno stoji da će izabranicu svog srca, samohranu majku dvoje blizanaca, deliti u smenama.

10) Zmija ga gricnula za ‘zmijicu’ dok je na šolji vršio nuždu

I za kraj – horor. Nismo očekivali da će vas ovakav naslov privući u tolikom broju, ali zaista jeste. Možda naprosto niste verovali da se i to događa…

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR