ISTRAGA: Troje uhapšeno zbog ubistva dečaka u Kaluđerici!

0
640
NextWEB hosting

Zbog ubistva Marka J. (16), koji je sinoć stradao u dvorištu Osnovne škole „Aleksa Šantić“ u Kaluđerici, policija je uhapsila trojicu njegovih drugova pod sumnjom da su učestvovali u ovoj tragediji ili da ne bi uticali na dalji tok istrage, saznaje ALO.RS. Uhapšeni, koji su inače punoletni, lišeni su slobode po nalogu tužioca.

. Među privedenima, koji su inače punoletni, je i Markov brat, Miloš Jakovljević (20). Oni su lišeni su slobode po nalogu tužioca.

Mesto tragedije

NextWEB hosting

Mesto tragedije | Foto: Dušan Milenković

– Posle obdukcije znaće se više, ali ono što je za sada poznato je da se metak zadržao pored grkljana. Pronađen je pištolj za koji se sumnja da je iz njega ispaljena smrtonosna čaura i to oružje je trenutno na veštačenju. Niko od do sada saslušanih nije priznao da je pucao a zanimljivo je da se u društvu sinoć kada se to dogodilo, zapravo nalazio i Markov brat. Utvrđeno je takođe da pucanj nije došao iz automobila kako se prvobitno tvrdilo i da Marko nije ustreljen sa leđa –rečeno nam je u policiji. Još uvek se utvrđuju sve okolnosti a jedna od predpostavki je da Marko nije namerno upucan. A kako još saznajemo, pištolj koji je najverovatnije pripadao nekome od lica koja su bila u društvu sa ubijenim dečakom, policija je pronašla u obližnjoj rečici, koja se nalazi na blizu kuće stradalog tinejdžera. U sedištu beogradske policije, inspektori za suzbijanje maloletničke delikvencije tokom noći obavili su informativne razgovore sa svim osobama koje su bile u društvu sa Markom J. (16), pre nego što je ubijen u Kaluđerici. Nema izlazne rane, što ukazuje da je metak zastao u grlu mladića i izazvao unutrašnje krvarenje. Na mestu gde je mladić pao ostao je samo mali trag krvi. Od Osnovne škole “Aleksa Šantić”, Marko J. je sinoć privatnim vozilom prevezen u lokalni dom zdravlja, a zatim kolima Hitne pomoći do Urgentnog centra. Od trenutka pucnjave do konstatacije smrti prošlo je oko 50 minuta. Povodom tragedije javnosti se obratio i direktor škole koju je pohađao ubijeni Marko J.:

– Marko J., naš bivši učenik, je bio dobro i pristojno dete, nikada nije bio problematičan. Mislim da se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme – kaže direktor OŠ „Aleksa Šantić“ , Radivoje Miljić, koji je zatečen tragičnim događajem koji se sinoć odigrao u dvorištu ove škole u Kaluđerici

– Šokiran sam ovom tragedijom, nisam mogao celu noć da spavam. Marko je bio mirno i povučeno dete i nikada nije pravio nikakve probleme – potrešeno je dodao direktor osnovne škole u kojoj se desilo ubistvo. IZVOR:ALO.rs  

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR