Obaveštenje za poljoprivrednike: Konkurs za dodelu podsticaja za voćare i povrtare do sutra

0
820
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Sekretarijat za poljoprivredu još jednom obaveštava sve poljoprivrednike na teritoriji grada Beograda da rok za prijavu na konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti voćarstva i povrtarstva ističe 30. aprila.

Iz ovog sekretarijata apeluju na sva registrovana poljoprivredna gazdinstva da se prijave do sutra, 30. aprila, na konkurs za dodelu posticajnih sredstava za sisteme za navodnjavanje za površinu od jednog hektara i plastenika sa sistemom za navodnjavanje za površinu od 0,05 hektara.

Napominje se da je od suštinskog značaja da sva poljoprivredna gazdinstva budu registrovana i da dokumentacija mora biti potpuna i kompletirana po uputstvima iz konkursa.

Uz prijavu za dodelu podsticajnih sredstava dostavljaju se originali ili fotokopije sledećih dokumenata: potvrda o aktivnom statusu u Registru poljoprivrednih gazdinstava za 2014. godinu; izvod iz katastra nepokretnosti sa podacima o vlasništvu, teretima i ograničenjima za sve katastarske parcele koje su predmet prijave (ne stariji od šest meseci); izjava podnosioca prijave da po nekom drugom osnovu ne koristi bespovratna podsticajna sredstva za istu namenu; overen ugovor o zakupu poljoprivrednog zemljišta (ako je zemljište na kome se postavlja oprema koja je predmet ovog konkursa uzeto u zakup); investiciona saglasnost Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za podizanje zasada na zakupljenom državnom zemljištu; originalni predračun sa specifikacijom opreme, sa iskazanim jediničnim cenama za pojedinačne elemente opreme koja je predmet prijave, u dinarskom iznosu sa obračunatim PDV-om, za površinu na kojoj se oprema postavlja, izdat od dobavljača opreme.

Podnosilac prijave mora dostaviti isključivo predračun i fotokopiju lične karte.

IZVOR:Tanjug foto;blic

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR