NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
OBRT: Napadnut Cecin sin ispred kuće, obezbeđenje ga spasilo!?

OBRT: Napadnut Cecin sin ispred kuće, obezbeđenje ga spasilo!?

0
1152
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Kako saznajemo, Veljka Ražnatovića je napao maloletni napadač ispred njegove kuće. Kada su čuli povike, pripadnici obezbeđenja su istrčali iz kuće, i odvojili Veljka od napadača, a zatim Cecinog sina uveli u kuću. Maloletni M.J. je nakon toga otišao u Urgentni centar i prijavio da je on žrtva, a ne napadač

21

U beogradski Urgentni centar oko 22.55 časova došao je maloletni M. J.(17) sa povredama koje je zadobio, po sopstvenoj izjavi, od Veljka Ražnatovića, sina Željka Ražnatovića Arkana i još dva radnikaobezbeđenja iz kuće Cece Ražnatović, u ulici Ljutice Bogdana, saznaje Telegraf.rs !

Policija proverava navode maloletnika, a kako saznajemo, do incidenta je došlo ispred kuće Ražntovićevih u ulici Ljutice Bogdana.

Kako saznajemo, Veljka Ražnatovića je napao maloletni napadač ispred njegove kuće. Kada su čuli povike, pripadnici obezbeđenja su istrčali iz kuće, i odvojili Veljka od napadača, a zatim Cecinog sina uveli u kuću. Maloletni M.J. je nakon toga otišao u Urgentni centar i prijavio da je on žrtva, a ne napadač.

Lekarska ekipa će utvrditi stepen povreda. Istraga oko ovog slučaja je u toku.

IZVOR: (Telegraf.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR