PLJAČKA BANKE U SARAJEVU: Pogledajte tuču i rvanje čuvara i razbojnika! (VIDEO)

0
732
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Direktor banke izjavio da je ponosan na radnika koji je uspeo da spreči pljačku i obećao da će čuvaru biti uplaćena jedna mesečna plata više

Pljačka banke u Sarajevu

Maskirani razbojnik čiji identitet zasad nije otkriven ušao je oko podneva u prostorije poslovnice Zirat banke Bosna i preteći vatrenim oružjem jednoj od radnica pokušao nasilno da otuđi veću količinu novca.

Kako se može videti i na snimku, čuvar Haris Žunić u momentu dok je napadač bio okrenut prema pultu iza kojeg su žene u panici pokušale da se sakriju, prišao mu je iza leđa, a zatim uspeo da ga savlada. Radnik obezbeđenja je i sam lakše povređen, a napadač je, nakon kraćeg fizičkog obračuna uspeo da umakne iz ruku obezbeđenja. Ostavio je pištolj za koji je utvrđeno da je oružje u ispravnom stanju.

Pripadnici policije izvršili su uviđaj na mestu događaja i tragaju za počiniocem. Direktor Ziraat Bank Bosnia Ali Riza Akbaš izjavio je da je ponosan na radnika koji je uspeo da spreči pljačku i moguću eskalaciju nasilja. On je dodao da će čuvaru biti uplaćena jedna mesečna plata više, kako bi bio nagrađen za svoj postupak.
Ista poslovnica te banke bila je na meti pljačkaša i 2009. godine.

Izvor:KURIR 30.04.2014.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR