SVI ŠOKIRANI: Na USKRS u porti Hrama hteli da dele kučiće !

0
1068
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Gospodjica Svetlana Urošević, zvana Pepeljuga, kao osnivač i vlasnik sajta “Naša Grocka info“ u saradnji sa njenim glavnim urednikom Željkom Matorčevicem i UG “Zavičaj“ najavila je podelu farbanih jaja, štenaca i peciva u porti Hrama “Svete Trojice“.  

Prethodno je vec sve bilo dogovoreno sa sveštenstvom, da ce se takmičenje u tucanju uskršnjim jajima održati u porti Hrama i da ce organizator biti Predrag Jankovic Zmaj.

Onda je se umešala gore pomenta družina, gde im je bila očigleda namera da na neki način sve ovo degradiraju i naprave političku promociju.

Inace, gospodjica Urosević je od skoro politički aktivna u Kaludjeračkom udruženju gradjana “Zavičaj“, i obavlja funkciju zamenika, mada nema nikakve veze sa raseljenim licima, čak sta više moze se reci da je u Grockoj starosedelac, ali izgleda da je za nju najbitnije politički delovati i osnivati političke sajtove, a sakrivati se iza humanitarne organizacije.   pepeljuga

Elem, možda bi im sve ovo i proslo da nisu objavili 18.04.2014 da ce doneti i podeliti 6 štenca u porti Hrama, sto bi bio pravi presedan  i nesto nezabeležno do sada u danima velikog hrišćanskog praznika. Na jednoj od njih vidi se demant predsedniće udruzenja žena Begaljice, gde ona jasno kaže da ne šire dezinformacije i da od njih niko nije pozvan.

Grocka info je skenirala slike sajta “Naša Grocka info“ i razotkrila pozadinu i zloupotrebu ljudi na ovajveliki hrišćanski praznik. Sto se tiče lokalnih političara niko pozvan, niti  je dosao na “tucijadu“. Sike sve govore ….

Dakle, gospodjica Svetlana Uroušević, zvana Pepeljuga, mora da se odluči, hoće li se baviti politikom, ili humanitarnim radom, mada po svemu sudeci ona se ponasa u skadu sa onim prvim i posle poslednjih dogadjanja tako treba i shvatiti njenu nameru.  Dosta je bilo da koristi svoju humanitarnu organizaciju kao osnivača za najprljavije poslove ovog sajta.

 

deskop pepa Urošević, zvana Pepeljuga, kao osnivUntitled 1

I dalje ne odgovaraju na postavljena pitanja, dodaćemo i peto…

Ovim putem postavljamo 4 pitanja gospođici Svetlani Urošević:

1. U kom cilju je napravljena humanitarna organizacija i čemu služi u ovom trenutku?

2. Kakve veze humanitarna organizacija ima sa političkim strankama i vlasništvom  nad lokalnim sajtovima političkog karaktera ?

3. U kom svojstvu humanitarne organizacije se pojavljuje na štrajkovima Javnog preduzeća, zatim skupovima političkih organizacija i sastancima pojedinih političkih lidera?

4. Zar je PTT uzalud donirao svoje vozilo Vama i Vašoj organizaciji, a ne da služi kao prevozno sredstvo za medijske i političke sastanke? Nakon svih utisaka koje smo vam preneli, možemo konstatovati samo da je sve ovo, jedna velika SRAMOTA. Grocka info portal ovih dana doneće jasnu odluku, da ovaj slučaj prijavi i ostalim medijima u Srbiji.

5.DA LI PRIHOD OD ZAKUPA PROSTORA NA NAŠA GROCKA INFO OD POJEDIH STRANAKA  ZAVRŠAVA NA RAČUNU VAŠE ORGANIZACIJE I DA LI PLAĆATE DRŽAVI POREZ?

Posle svega ovoga mozemo samo jedni reći… BUDI BOG S’ NAMA!

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR