Pijan ubio svata jer je opsovao mladinu sestru

0
697
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Miloš Jotanović (37) ubio je juče ujutru svata Dragana Glamočića (38) u restoranu “Evropa” u Čurugu.

Jotanović napao Glamočića jer je vređao mladinu sestru

Svadbeno veselje u seoskom restoranu „Evropa“ prekinula je prvo svađa, a potom tuča Jotanovića, čija se sestra udavala, i Glamočića, koji je bio gost takođe s mladine strane. Jotanović je, kako saznajemo, žrtvu udario tri puta u glavu – nogom, rukom i glavo – Glamočić se onesvestio i pao, a ubrzo potom je i preminuo. Obojica su bili pijani – rekao je za „Blic“ izvor blizak istrazi.

– Do sukoba je došlo jer je Dragan opsovao mladinu sestru, koja je Jotanovićeva rođaka. Jotanović je odmah počeo da je brani i da viče na Dragana, međusobno su se vređali, a onda je počelo koškanje koje je preraslo u tuču. Dragan je pao onesvešćen, a Hitna pomoć je konstatovala smrt. Sve se dešavalo napolju ispred kafane, jer je već bio fajront. Obojica su nekoliko sati pili samo rakiju – ispričao je za „Blic“ jedan od očevidaca.

Glamočić od udarca pao i glavom udario u ivičnjak

I žrtva i ubica su oženjeni i imaju decu. Nijedan od njih dvojice dotad nije imao ni prekršajnu prijavu i nisu bili poznati po nasilju.
– Dragan je bio veseo, dobar čovek. U svatove je išao sa ženom Romanom, koja je u rodbinskim vezama sa mladom, i sa sinom Bogdanom, koji je prvi razred osnovne škole. Romana i Bogdan su ranije otišli kući, a Dragan je ostao. Bio je umoran jer je u svatove došao pravo s posla iz treće smene, malo je spavao, a još je i pio. Bio je veliki šaljivdžija i verujem da i ako je opsovao nekoga, nije zlonamerno, već u šali. Bio je vredan čovek, porodičan. Njegov sin još ne zna da oca više nikad neće videti, kriju to od njega… – ispričala je za „Blic“ rođaka pokojnika.

Prema jednoj verziji, Glamočić je prvo udario glavom u ivičnjak i od toga je izgubio svest, a prema drugoj usmrtili su ga Jotanovićevi udarci.

Restoran „Evropa“ u Čurugu

Miloš Jotanović je zaposlen u Gradskom saobraćajnom preduzeću, oženjen je i ima sina od tri godine i ćerku koja u septembru treba da pođe u prvi razred osnovne škole. Nema nijednu prijavu, nikada nije bio privođen. Prijatelji kažu da je bio dobar mladić i da je verovatno zbog alkohola postao agresivan.

Policija je u pratnji nadležnog tužioca izvršila uviđaj, a osumnjičenom za ubistvo određeno je policijsko zadržavanje, posle čega će u zakonskom roku biti priveden istražnom sudiji.

IZVOR;BLIC

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR