Pročitajte šta vas očekuje: Kompletan horoskop za jun

0
960
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pogledajte šta vas očekuje u 2014. godini. Za tačniju prognozu pročitajte predviđanja za vaš znak i podznak.

Ovan
U drugoj polovini meseca čekaju vas veći konflikti. Izbegavajte prepriljive osobe i neugodne situacije. Moguć susret sa starom ljubavi ili prijateljem iz prošlosti. Pripremite se na zastoje i kašnjenja važnih informacija.

Bik
Poboljšanje finansijske situacije i stabilizacija ljubavnih odnosa. Na sebi svojstven način (polako i sigurno), približavaćete se izabraniku svoga srca. Mogući problemi s pravosuđem i administracijom. Prijateljski odnosi i druženja će postati češći.

Blizanci
Lepšeg izgleda i snažnijeg šarma, plenićete pažnju osoba suprotnog spola. Malo toga ćete prepuštati slučaju. S puno ljubaznog pristupa ćete postati miljenik nekoliko osoba istovremeno, i biti omiljeni u društvu.

Rak
Povratak optimizma i vere u bolje sutra će vam doneti nove prilike i poboljšati poslovni status. Kraj meseca će biti odličan, kada ćete rešiti dugoročne probleme, i poboljšati svoj ljubavni život.

Lav
Mnogo pažnje materijalnoj situaciji, sticanju trajnih prijateljstava i vrednosti će vas zaokupljati ovih dana. Još uvek vam se smeše tajne ljubavi ili prilike za prevaru postojećeg partnera. Mnogo sati ćete provesti sanjareći o boljem životu i neobičnim ljubavnim prilikama.

Devica
Nesuglasice u poslovnoj sferi će doneti prepirke s nekim od saradnika. Mnogo ćete se žrtvovati za rodbinu i prijatelje i na kraju doći do zaključka da je vaša žrtva bila uzaludna. Ne gubite nadu, već se okrenite nekom od svojih mnogobrojnih korisnih hobija.

Vaga
Zdravstveni problemi kojima nećete odmah znati uzro će vas zabrinjavati. Protekli meseci su bili poprilično burni, zato priuštitev sebi luksuzan odmor, koji će vas preporoditi i dati vam snage za buduća delovanja. Moguće nesuglasice u braku, kojima ćete biti uzrok, rešavajte mirnijim putem.

Škorpija
Polna privlačnost će biti presudna u ljubavnim odnosima. Manjak partnerovog interesa za erotiku bi vas mogao oterati u zagrljaj druge osobe. Moguće finansijske akrobacije, kojima ćete biti skloni, po vas će završiti uspešno.

Strelac
Mnogo ćete ceniti harmoniju i eleganciju. Zaokupljaće vas estetika, kultura i umetnost. Ljubavne veze će krenuti u smeru sklapanja braka, što će vas izuzetno nadahnuti. Jedan od boljih meseci za vas i vaše aktivnosti.

Jarac
Ništa vam neće nedostajati. Osećaćete se potpuno i zadovoljno. Vaša pronicljivost i smisao za poslove, su vam do sada doneli mnogo dobrih rezultata. Uživaćete u društvu partnera, koji će biti najvažnije svetlo u vašem životu. Mnogi će osetiti da su spremni da ikzreknu sudbonosno: Da!

Vodolija
Osetićete manjak finansijskih sredstava. Mnogo lošije volje i kajanja za rastrošnost, kojoj ste bili podložni proteklih meseci. Bićete blago usamljeni i razočarani zbog nekih partnerovih reakcija. Pred kraj meseca moguća kulminacijia nezadovoljstva.

Ribe
Odlične ljubavne prilike i razumevanje u partnerstvu će vas razveseliti i konačno uliti toliko potrebni optimizam u vaš život. Poslovne prilike će biti isto tako dobre. Planete iz vama naklonjenog znaka raka, će vam pomoći da budete aktivni i društveno angažovani. Zdravlje odlično.

  • Autor: Aura.ba, dnevno.rs
  • Photo: freeimages.com

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR