Šest osoba povređeno: Eksplozija u centru Beograda!

0
713
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – U kiosku brze hrane u centru Beograda eksplodirala je plinska boca, a od detonacije povređeno je šest osoba, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica brzo su ugasili požar koji je izbio posle detonacije, a povređeni su zbrinuti u medicinskim ustanovama na području grada.
„U kiosku brze hrane u Svetogorskoj ulici broj 42 eksplodirala je plinska boca, a povređena su tri radnika i tri prolaznika“, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

U MUP-u su naveli da su povređeni zbrinuti u medicinskim ustanovama na području grada, a da su pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica brzo ugasili požar.

Pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica reagovali su brzo, ugasili požar za desetak minuta, dok su povređeni kolima hitne pomoći prebačeni u medicinske ustanove.
„Intervenisalo je 17 vatrogasaca sa četvoro vatrogasnih kola koji su požar ugasili za desetak minuta“, rekao je Tanjugu načelnik gradske uprave za vanredne situacije Rade Milošević.

S obzirom da se ćevabdžinica nalazi u centru grada, eksplozija plinske boce i požar koji je izbio posle eksplozije izazvali su veliko interesovanje građana, ali je sve vrlo brzo stavljeno pod kontrolu zahvaljujući intervenciji nadležnih organa.

U Urgentni centar je primljeno šest osoba koje su povređene prilikom eksplozije plinske boce u kiosku brze hrane u centru Beograda, a dvoje je zadržano na dijgnostici u toj medicinskoj ustanovi.

Od šestoro ljudi koji su primljeni njih dvoje, koji su bili na reanimaciji, prešli su na dijagnostiku, dok su tri osobe zbrinute i nakon toga su puštene kućama, rečeno je Tanjugu u Urgentnom centru.

Kako je navedeno, jedan od povređenih je upućen na VMA, jer je vojni osiguranik i izrazio je želju da se tamo leči.

Što se tiče dve osobe koje su zadržane u Urgentnom, kako je Tanjugu rečeno, utvrđeno je da je jedna osoba zadobila lakše telesne povrede, a za drugu je rečeno da je za sada sve u redu, ali da se ipak čeka dodatni pregled da bi se to potvrdilo.

Foto Tanjug, R. Prelić TANJUG

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR