BRAZIL: Pogledajte koje reprezentacije ne smeju, a koje smeju da imaju seks?

0
NextWEB hosting

Za bolje rezultate i pobedu u utakmicama Svetskog prvenstva potrebno je dosta rada, truda ali i odricanja. Neki selektori odlučili su da zabrane seksualne odnose svojim igračima tokom SP-a, dok neki dozvoljavaju ali uz određene uslove.

Dozvoliti igračima seks ili ne je pitanje koje je izazvalo veliku polemiku među navijačima, menadžmentu klubova ali i samim igračima. Selektori su odlučili. Neki su uveli zabranu jer smatraju da će tako igrači sačuvati svoju energiju, povećati agresivnost koja će biti upotrebljena u borbi na terenu, dok je nekima seks zabranjen isključivo pre meča.

Amerikancima, Urugvajcima, Italijanima, Englezima i Holanđanima je seks bezuslovno dozvoljen, dok Nemci i Španci to ne smeju da rade samo noć pred utakmicu.

Australijski menadžer smatra da to i nije prioritet i da njegovi igrači i neće biti raspoloženi za bilo šta osim za igru, ali im ne brani ništa. Brazilcima je dozvoljen ukoliko nije previše akrobatski.

“Normalan seks je u redu, ali morate da zaboravite na akrobacije”, rekao je menadžer Brazila Luiz Felipe.

Švajcarcima je seks tokom SP-a dozvoljen od 1994. godine kada je tadašnji selektor Roj Hodžson bio primoran da ukine zabranu.

Igrači Kostarike smeju da imaju odnose tek nakon drugog kruga.

“Biće im dozvoljeno da uživaju čim se kvalifikuju u drugu rundu”, rekao je selektor Horhe Luis Pinto.

Francuzi imaju dozvolu, ali ne smeju to raditi celu noć niti svo slobodno vreme.

Kod Nigerijaca nije sjajno. Iako im je dozvoljen seks, igrači su mogli da povedu samo svoje supruge. Oni koji nisu oženjeni nisu mogli da povedu svoje partnerke.

Čileancima i Rusima seks nije dozvoljen uopšte. A nije dozvoljen ni reprezentativcima Bosne.

“Nema seksa u Brazilu. Mogu naći drugu soluciju, mogu ako hoće i masturbirati, ali seksa nema”, rekao je selektor BiH Safet Sušić.

Kamerunce će posmatrati “veliki brat”, odnosno kamere će ih snimati tako da neće moći da dovedu nikoga u svoju sobu.

“Ukoliko igrač ne može da izdrži mesec ili 20 dana bez seksa onda nije spreman da bude profesionalac”, rekao je selektor Meksika Migel Herera koji je svom timu takođe zabranio seksualne odnose.

Za Ganu i Južnu Koreju nije dato objašnjenje, ali zabrana je tu.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

four × four =