STATISTIKA: Šta se dešava ako vodite ljubav tri puta nedeljno, često gledate erotske filmove, redovno se mazite…?

0
NextWEB hosting

Koliko god da imate iskustva o seksu i mislili da ste upućeni u sve, ipak postoje neke sitnice za koje smo sigurni da niste čuli… Na primer, da li ste znali da ljudi koji vode ljubav najmanje tri puta nedeljno izgledaju i do sedam godina mlađe?

SEKSI STATISTIKA: Šta se dešava ako vodite ljubav tri puta nedeljno, često gledate erotske filmove, redovno se mazite...?

Dalje je interesantno da žene koje nisu u vezi više privlače zauzeti nego slobodni muškarci. Muškarci i dame koji redovno gledaju erotske filmove sa svojim partnerom slobodniji su po pitanju seksualnosti i otvoreniji su za želje partnera u krevetu.

Parovi koji se redovno maze imaju osam puta manje šanse za depresiju od parova koji se, recimo, ljube samo za vreme seksa. 53 odsto žena je bar jednom u životu koristilo vibrator. Žene koje redovno vežbaju imaju bolju cirkulaciju i u genitalnom području, pa su samim tim i zadovoljnije seksualnim životom.

Nošenje potpetica od 10 cm pospešuje snagu karličnih mišića, što znači da žene koje često nose štikle lakše doživljavaju orgazam.

Žene koje redovno masturbiraju takođe lakše postižu orgazam prilikom seksa. Globalno istraživanje pokazalo je kako oralni seks najčešće konzumiraju stanovnici Austrije, dok su se Nemci pokazali kao najgori ljubavnici kada su seksualne veštine u pitanju.

Parovi koji u spavaćoj sobi nemaju televizor u proseku vode ljubav 50 odsto više od parova koji ga u sobi imaju. Stručnjaci tvrde da redovan seks pomaže u borbi protiv migrene.

Izvor: Vecernji.hr ,pressolajn

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

thirteen + twenty =